LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

A legelegánsabb fegyver bőrproblémák ellen – Szépülj, míg alszol! (x)

Share

Nemrég új kedvencet avattunk a LA NUIT éjszakai szérum személyében, amely a Natics legfrissebb innovációi közé tartozik és mivel figyelemreméltó eredményt értünk el vele, nem akarjuk magunkban tartani a titkot, megosztjuk veletek is, mert ez bizony egy igazi csodaszer!

Úgy tűnik, a Natics csapata kifogyhatatlan lendülettel, inspirációval és meglepetésekkel rendelkezik, hiszen nem telik el úgy évszak, hogy ne ajándékoznának meg bennünket legalább egy (de inkább mindig több) olyan arcápoló újdonsággal, amelytől leesik az állunk és amely mindig egyedülálló úttörőnek bizonyul a piacon.

Most is így történt. A retinolt valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni de mi történne akkor, ha egy 10-szer hatékonyabb rokonával, a retinallal ismerkednénk meg, némi jól bevált C-vitaminnal karöltve? Nos, amiről eddig nem is tudtuk, hogy hiányoltuk, most megkapjuk.

Méghozzá egy szemetgyönyörködtető, éjkék színű üvegcse sárgás tartalmának személyében, amelyet könnyen, pipetta segítségével vihetünk fel az esti bőrápolási rutin során, arctisztítás után. Önmagában is remekül felszívódik, de párosítható a kedvenc éjszakai krémünkkel, vagy egyéb, hidratáló szérumunkkal, másnap reggel viszont nagyon fontos, hogy használjunk fényvédőt.

Egy kis szakmai magyarázat, mi is pontosan az a retinal és miért annyira hatékony:

Esetünkben egyből hatalmas kedvenc lett és már nem is tudjuk elképzelni nélküle az estéinket, de először érdemes heti két-három alkalommal, fokozatosan hozzászoktatni a bőrt , főleg, ha korábban nem használtunk aktívan hámlasztókat, utána viszont akár reggel társíthatjuk mellé az ikonikus C20 szérumot is, ha még látványosabb hatást szeretnénk elérni.

Ez nem könnyű feladat, ugyanis az éjszaka leple alatt a LA NUIT olyan hatékonyan végzi feladatát, hogy másnap reggel csak ámulunk és bámulunk: elképesztően sima, feszes és gyulladásmentes bőrkép fogad bennünket a tükörbe nézve.

Így tehát van egy jó hírünk az egy éve maszknéval (maszkhasználat okozta pattanások), vele járó gyulladásokkal és sebekkel küzdők számára is: a LA NUIT ezekre is gyógyírt kínál. Bár, el kell ismerni, nincs könnyű dolga rendbetenni egy 12-16 órát maszkban töltő, egyébként is problémás bőrtípussal küzdő egyén arcát, de becsülettel harcol újra és újra, nap nap után felveszi a kesztyűt és győzedelmeskedik (a szerk. személyes tapasztalata). Ez köszönhető az alap összetevőkön kívül olyan hatóanyagoknak, mint a különféle, vízmegkötő hialuronsavak, a nyugtató allantoin, vagy a sebgyógyító panthenol és természetesen a Natics hozzáértő, gondos válogatásának.

Ha eddig nem használtál semmilyen arcápolót éjszakára, ha már nem tudod, mivel tüntesd el a bőrproblémákat, vagy ha csak ki szeretnél próbálni egy minőségi, felső kategóriás kozmetikumot, ami mindenféle káros anyagtól mentes és csakis a leghatékonyabb, természetes összetevőkkel dolgozik, vess egy közelebbi pillantást erre az éjszakai szérumra a Natics weboldalán: LA NUIT RETINAL +C VITAMIN SZÉRUM

(A tesztterméket a cégtől kaptuk, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *