LOADING

Type to search

Eszem-iszom Inspiráció

Hangolódj a böjtre egészséges és finom smoothiekkal!

Share

Talán nem is árt, ha az elmúlt időszakban a szervezetünkben (és a lelkünkben) felhalmozódott méreganyagogoktól megszabadulunk és belevágunk egy kisebb, vagy nagyobb böjtölésbe, és kitisztulva készülünk a tavaszra, az újrakezdésre. 12 alakbarát, de változatos és élvezetes smoothie receptet hoztunk nektek, ha egy kicsit félretennétek a húst és a nehéz ételeket!

Persze túlzásba sem szabad esni, hiszen a szervezetnek minden vitaminra, fehérjére és tápanyagforrásra szüksége van, de olykor-olykor nem árt egy kisebb léböjtkúra, vagy csak leváltani a reggeli szalonnás tojást egy gyümölcsturmixra.

A smoothiek több okból is népszerűek: nagyon sokféle zöldségből, gyümölcsből el lehet őket készíteni, maradékmentésre is alkalmasak, ráadásul munkahelybarát italok, hiszen szinte észrevétlenül el lehet őket kortyolgatni erős illatok és hangos zajok nélkül. Próbáld ki őket te is és frissülj fel!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *