LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Mondj búcsút annak a férfinak, aki sosem tudna viszontszeretni

Share

Gondolkodtál már azon, mennyire más lenne az életedet, ha az a bizonyos valaki melletted lenne? Persze, hogy gondolkodtál. Mindannyian ezt tesszük. Elképzeljük a megvalósulhatatlan, és könnyeket hullajtunk miatta.

Miért olyan könnyű beleszeretni valakibe, és miért olyan nehéz kiszeretni belőle? Miért ilyen zavarosak az emberek? Miért van annyi beteljesületlen szerelem?

Vannak napok, amikor mindennél jobban akarod a válaszokat. Máskor meg azt érzed, hogy jobb, ha bizonyos kérdésekre inkább nem érkezik felelet.

Így is túlságosan fáj…

Valahogy a szíved mélyén érezted, hogy nem engedheted meg magadnak ezt a szerelmet, mert csak csalódás lesz a vége, ám az érzések túl erősek voltak. Észrevétlenül terítettek le. Már nem tudtál ellenkezni.

De sajnos téged nem neki szánt a sors.

Olyan dolgokban különböztetek, amelyek miatt sosem működött volna. Ő fekete volt, te fehér. Ő a lent, te a fent. Valójában sosem tudtatok igazán kapcsolódni egymáshoz, mert a különbözőségek nem hagyták.

Nem voltatok egy hullámhosszon.

Nem egy jövőről álmodoztatok.

Ennek ellenére is nehéz elfelejteni. Még mindig őt keresed az ismeretlen arcokkal teli szobában. A szíved megremeg, a gyomrodban lepkék repkednek, ha megpillantod. Az arcod felragyog, amikor a pillantásotok találkozik.

Ám sajnos hiába teszi a mosolya szebbé a te napodat, ő immunis a tiédre…

Sokáig haragudtál emiatt, de már nem. Most szomorú és elkeseredett vagy. Megőrülsz, mert nem mondhatod el, mennyit jelent ő neked. Attól is, hogy sosem fog viszontszeretni.

Épp ezért…

Hát nincs más választásod, döntened kell…

Eljött a búcsú ideje. Ő ezen már túl van, ám te még nem. Ez a búcsú tulajdonképpen nem is neki szól, hanem saját magadnak. Neked kell ez a lezárás, hogy el tudd felejteni őt. Tudod, hogy így lesz a legjobb.

Egyetlen kívánságod a boldogság.

És ha erre mellette nem lelhettél rá, akkor muszáj továbblépned. Tudod, hogy bele fogsz szeretni valakibe, aki viszonozza. Egy gyönyörű lélekbe, akivel végre teljes életet élhetsz.

Reméled, ő is megtalálja az igazit.

Ha már te nem lehettél az…

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Alkonyat 2021-05-01

    Jó tipp, csak nem tudunk megegyezni az anyagiakon, így hetven felett…

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *