LOADING

Type to search

Családozom Élem Ez+az Rácsodálkozom

Figyelj! Mondjuk melyik csillagjeggyel jössz ki a legjobban, és melyikkel egyáltalán nem…

Share

Minden csillagjegynek megvannak a maga favoritja a többi csillagjegy közül. Lássuk a tiédet! Az is kiderül a következő horoszkópból, hogy kivel nem jössz ki annyira! Tanulságos lista lesz, annyit elárulunk!

Kos

Akit imádsz: Oroszlán

Ambiciózus, szenvedélyes és cselekvő ember vagy, az Oroszlánok pedig magabiztosak, játékosak és rettenthetetlenek. Egyszerűen nem tehetsz róla, de vonzod őket. Az Oroszlánok nem kérik, hogy nyugtasd le őket, valójában ők pezsdítenek fel téged is. Mindketten függetlenek, kalandosak vagyok és egyikőtök sem függ a másik érzelmeitől.

Akit nem bírsz: Skorpió

Noha mindketten osztoztok egy hasonló intenzitásban, ez általában az egyetlen dolog, amiben kapcsolódhatsz egy Skorpióhoz. Mindketten gyors következtetéseket vontok le, és nem féltek vitatkozni egymással. A Skorpiók titokzatosak, és nem nyílnak meg könnyen, a te természeted pedig nyitott könyv. Nehéz kettőtökben közös pontot találni.

Bika

Akit imádsz: Szűz

Megbízható és praktikus vagy, a Szüzek szervezettek, hűségesek és tudják, hogyan kell elvégezni a dolgokat. Nem csoda, hogy ők is képesek elérni azt, amit te. Jól tudtok egymásnak bókolni, és az esztétikára és szépségre való törekvésedet kiegészíti egy Szűz. Ráadásul együtt is nagyszerűen néztek ki. A Szüzek emlékeztetnek arra, hogy hogyan tudsz fejlődni, te pedig arra emlékezteted őket, hogy néha pihenjenek is. Jól dolgoztok együtt is.

Akit nem bírsz: Nyilas

Nem rajongsz a változásért, és a nagyon gyors sebességgel haladó Nyilas csak stresszel. A Nyilasok sokszor lépnek ki a komfortzónájukból, amit rád is rád akarnak erőltetni, de te nem csinálod, ez pedig vitákat szül kettőtök között. Értékeled a Nyilasok őszinteségét, de ez nagyon nem egyezik a te világnézeteiddel.

Ikrek

Akit imádsz: Vízöntő

Szociális, intellektuális ember vagy, és mindig kíváncsi vagy a dolgok további elsajátítására. A Vízöntők introspektív és kissé titokzatos emberek, akik szintén törekszenek a növekedésére. Ketten hajlamosak vagytok egymást húzni, és mélyen képesek vagytok belemerülni egy-egy új dologra. Kiegészíted a Vízöntőt, ő pedig segít a fontos témákra koncentrálni.

Akit nem bírsz: Bak

Megpróbálsz minél több nézőpontot megérteni, de amikor a Bakokról van szó, akkor nehéz dolgod van. Te a jövő felé hajlasz, azon javítanál, de a Bakok túlságosan korlátozottan látják a dolgokat. Úgy érzed, hogy a Bak csillagjegy szülöttei túlzottan robosztusak, hogy sokáig a közelükben maradj, ők pedig azt szűrik le rólad, hogy szétszórt vagy és képtelen vagy elköteleződni. Különbözőek vagyok és nehéz titeket összehangolni.

Rák

Akit imádsz: Skorpió

Intenzív vagy, és azok felé vonzódsz, akik szintén intenzíven érzik a dolgokat – másszóval a szíved a Skorpiók felé húz. Te odaadó vagy, és hosszú távra tekintsz, és bár a Skorpiók intuitívak és elkötelezettek de ez mégis tetszik neked. A Skorpiók nem félnek befogadni a belső érzelmeiket, még azokat is, amik esetleg negatívak. Te is nagyon beleérzel a dolgokba, és sokszor neveznek túl érzékenynek, de a Skorpiókban jó társra találsz, mert biztonságot jelent neked ez a csillagjegy.

Akit nem bírsz: Vízöntő

Nincs sok közös pontotok. A te prioritásod a stabilitás és az érzelmek kifejezése, addig a Vízöntő az állandó változásra és az intellektuális vitákra nyitott. Mindketten meg akarjátok változtatni egymást, és a környezeteket, de nem jó irányba változtok, ha ketten együtt vagytok. A Vízöntő hosszú és egyedülálló időszakokra vágyik (még a párkapcsolatában is) te pont az ellenkezőjét szeretnéd.

Oroszlán

Akit imádsz: Mérleg

Úgy tűnik, ti ​​ketten mindig egymásra találtok helyzettől függetlenül. A Mérlegek hűségesek, és nem félnek attól, hogy átvegyék a vezetést egy kapcsolatban, ráadásul társaságkedvelőek, empatikusak és nyitottak a többi ember javaslatára. Mindketten szeretitek az embereket és mindketten támogatóak és bátorítóak vagytok. Lehet, hogy te valamivel hajlamosabb vagy a figyelemre, de a Mérlegek nem bánják, hogy ők a háttérben vannak melletted. Úgy rezonáltok egymással, amit mások képtelenek megérteni.

Akit nem bírsz: Szűz

Ti ketten ellentétei vagytok egymásnak, és ez néha fájdalmasan jelentkezik. A Szüzek ugyanis nem erősítik meg az Oroszlánok teljesítményét, és nem igazolják azt, hogy a csillagjegy szülöttei miben jók. A Szüzek praktikusak és földhözragadtak, és túlságosan drámai az ízlésük az Oroszlán mellett. Nem értik miért kell mindig fénypontban lenni, és nem tudnak úgy ellazulni, mint az Oroszlánok úgyhogy kettejük között nem lesz nagy barátság.

Szűz

Akit imádsz: Bika

A Bikával való kapcsolatod kiemelkedik a többi csillagjegy közül, mert hiába van enyhe különbség köztetek, ez nem ütközik ki nagyon. A Bika csillagjegy szülöttei arra tanítanak, hogy egy kicsit könnyebben legyél önmagad, te pedig abban segítesz a Bikának, hogy ne szorongjanak annyit olyan dolgokon, amin nem tudnak változtatni. Te tudsz segíteni a felépülésben, és a rutinban való javulásban, ez pedig ráfér a Bikára. Együtt megállíthatatlanok vagytok!

Akit nem bírsz: Oroszlán

Értékelheted az Oroszlánok magabiztosságát, de rövid időn belül hajlamos vagy arra, hogy rátartinak, és arrogánsnak lásd őket. Ők olyan módon vágynak a figyelemre, amit nem tudsz felfogni. Az Oroszlánok mindig vágynak arra, hogy ha elértek valamit akkor megdícsérjék őket, te pedig erre nem vagy hajlandó. Te inkább hajlamos vagy kritikus lenni önmagaddal, és másokkal szemben, ez pedig végtelenül idegesíti az Oroszlánokat.

Mérleg

Akit imádsz: Ikrek

Nem tehetsz arról, hogy vonzod az Ikreket, mindkettőtöknek annyi mindenről van véleménye és imádtok beszélgetni. Te is társasági ember vagy, ő is, így együtt hatalmas érdeklődésre tarthattok számot a többi ember között. Kedveled a kissé drámai embereket, és az Ikrek néha képes erre. Az Ikrek mindig nyitott más emberek nézeteire, te pedig segíthetsz nekik hogy jobban kijöjjenek ezekkel az emberekkel, cserébe az Ikrek megtanít arra, hogy kevésbé törődj azzal, hogy mit gondolnak rólad az emberek.

Akit nem bírsz: Kos

Úgy tűnik, hogy téged nem érdekelnek a Kosok hozzáállása, és sok oka lehet, hogy nem érzed jól magad a társaságukban. Bár nagyra értékeled a Kosok ösztönző támogatását, de ezt sokszor inkább agresszíónak fogod fel. A Kosok spontának és nem félnek a nagy gesztusoktól (ezeket te is szereted), de mégis kontrollálhatatlannak ítéled meg őket. A Kos indula is zavar, mert míg te a békére koncentrálsz, addig ő inkább vitát szít. Nehezen mondod el a véleményedet, de a Kos néha buldózer módjára letámad, és ezt nem szereted.

Skorpió

Akit imádsz: Rák

Te érzelmileg szeretsz belefektetni a másik emberbe, szereted megismerni a másikat, és hűséges vagy. A Rák érzelmileg nagyon kifejező, és mindent megtesz azért, hogy mások jól érezzék magukat a társaságukban. Egyikőtök sem fél kifejezni az érzelmeit, és úgy szeretitek egymást, ahogy mások erre sosem lesznek képesek. Nehéz találnod még egy másik olyan embert aki annyira odaadó és intenzív lenne, mint a Rákok.

Akit nem bírsz: Ikrek

Elsőre talán érdekesnek tűnhet számodra az Ikrek csillagjegy, de ez rövid ideig tart. Mindketten egy titokzatos játékot játszotok egymással, de a valóságban nem vágytok egymás társaságára. Az Ikrek az gondolja rólad, hogy még nem nőttél fel, de közben vágyik az osztatlan figyelmedre. Még barátként is csak azt akarják, hogy megnyílj nekik, de a sötétebb részeid elriasztják őket, mert nem tudják kezelni a súlyt. Nehezen tudjátok megérteni egymást, még akkor sem, ha te nagyon akarod ezt.

Nyilas

Akit imádsz: Kos

Kalandos és optimista vagy és mindig készen állsz arra, hogy jól érezd magad. A Kos szenvedélyes, őszinte és ő is mindig mozgásban van, akárcsak te. Nagyon tiszteled a Kost, valószínűleg azért, mert sok a hasonlóság benned és benne. Nem vagyok tiszteletlenek másokkal szemben, de hajlamosak vagytok a tartózkodásra. A Kos néha temperamentumosabb mint te, de ezt jól kommunikáljátok így nincs köztetek vita. A Kos értékeli a tudásodat, aminek a birtokában vagy, mert tanulhatnak tőled anélkül, hogy leereszkedőnek érezzék közben magukat.

Akit nem bírsz: Bika

Te mindig a növekedés és a terjesztés után mész, de a Bikák megalkották a saját világukat, amit semmi pénzért sem hagynának el. A rugalmas és nyitott jellemed a Bika makacsságával nem tud mit kezdeni. Bár mindketten őszinték vagytok, a véleménynyilvánításban nem igazán találjátok a közös hangot. Nem érted a Bika merevségét és nem érted, hogy tud egyetlen hely és személy iránt elköteleződni.

Bak

Akit imádsz: Halak

Bár nem titok, hogy szereted a föld jegyű jeleket, de az igazi favoritod a Halak. Bár kívülről különbözőek lehettek, de a Halak előhozza azt az oldaladat, amit nagyon szeretnél felfedni, csak nem tudod, hogy hogyan tedd meg ezt. A Halak feltárják a lágyabb, romantikusabb oldaladat, amit eddig nem tudtál megmutatni az embereknek. A Halak értékelik a megalapozott természetedet, és azt, hogy segítesz nekik megvalósítani az álmaikat és szenvedélyeiket.

Akit nem bírsz: Ikrek

Úgy gondolod, hogy a hagyomány és a struktúra valóban segíti az emberek boldogulását, de az Ikrek mindig valami rendhagyó módon oldja meg a dolgait. Mindketten túlságosan másképp látjátok a világot és nehéz kettőtök között valami közöst találni. Te hiszel abban, hogy addig ragaszkodsz valamihez, amíg az be nem fejeződik, az Ikrek simán kihátrál valamiből még idő előtt és ez nem tetszik neked.

Vízöntő

Akit imádsz: Ikrek

Imádsz új témákat feltárni a beszélgetéseid során, és mindig érdekel annak lehetősége, hogy kibővítsd az elméd. Az Ikrek ehhez tökéletes partner lehet, de nem feltétlenül ezért szereted őket. Az Ikrek szereti benned, hogy alapos elkötelezettséggel bírsz egy-egy téma iránt, míg ők hajlamosak arra, hogy változtassák a véleményüket. Ez nem feltétlenül zavar téged, mert tudsz rá hatni, így jól érzitek magatok egymást társaságában.

Akit nem bírsz: Rák

A Rákok érzelmileg intenzívek, és inkább otthonülők. Te egy függetlenül, nyitott gondolkodású ember vagy, és szeretnéd felfedezni a világot, és javítani a körülötted lévő dolgokon. A Rákok jobban szeretnek egy emberre koncentrálni, míg te inkább a külvilágra koncentrálsz. Megérted, hogy honnan származik a Rákok identitása, de nem ugyanazok az érdekeitek és a vágyaitok így nem tudtok jól meglenni egymás mellett.

Halak

Akit imádsz: Bak

Igazság szerint nagyon sok csillagjegyet (és embert) szeretsz, így nehéz választanod, de akit mindig feltétel nélkül imádsz ők a Bakok. Míg mások számára a Bakok merevnek, és pesszimistának tűhetnek, de megérzed, hogy több van bennük, mint amit mások láthatnak. A Bakok értékelik az empátiádat, és az emberek iránti gondoskodásokat. Kívülről mindketten másoknak tűntek, de mégis vonzódtok egymáshoz és kihozzátok egymásból a legjobbat.

Akit nem bírsz: Szűz

Te érzékeny vagy és szereted elkerülni a konfliktusokat, amikor csak teheted, a Szüzek pedig kritikusak és időnként kemények is lehetnek – ez pedig sok konfliktushoz vezethet köztetek. A Szüzek gyakran gondolják rólad, hogy túl érzelmes és határozatlan vagy, te pedig azt sérelmezed, hogy a Szüzek gyorsan váltogatják a barátaikat, és partnereiket. Nehéz megnyílnotok egymás számára, így a kettőtök kapcsolata nem zökkenőmentes.

Ezt olvastad már?Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *