LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Így szeresd a *Halak* csillagjegyű nőt…

Share

A Halak egy szeretetteljes és odaadó csillagjegy, együttérző és művészi hajlamú. A Halak-jegyű nők hisznek a partnerükben, támogatják az álmaik elérésében és szenvedélyesek a párkapcsolatban. De csak akkor, ha a férfi hajlandó odaadni neki a szívét.

Ha férfiként kitárod a szíved a Halak-jegyű nő előtt, biztos lehetsz benne, hogy soha nem fog lemondani rólad. Nincs még olyan egy jegy, akinek ennyire fontos lenne a párja boldogsága, mint neki.

Nagyon intuitív, az érzelmek fontosak számára, és képes gyorsan szerelembe esni. Viszont épp ezért könnyen megsérül.

Szerető szíve és odaadása kiszolgáltatottá teszi.

A Halak-nő türelmes lesz veled, meghallgat, ha arra lesz szükséged. Te leszel a fő prioritása, ezért úgy fogod érezni, mintha te lennél az univerzum közepe.

Biztosan kifejezi majd feléd, mennyire törődik veled.

Egy Halak-nő mellett minden egyes nap szép és varázslatos lesz. Megtanulhatod tőle, hogyan élvezd a pici dolgokat, hogyan lásd meg a csodát az apróságokban is. Ha ő veled van, egyszerűen tudod, hogy minden a legnagyobb rendben.

A Halak álmodozó. Szerinte minden lehetséges, és ezt a hitet fogja elültetni benned is. Minden egyes nap egy újabb spontán kaland lesz. Egy idő után azt fogod érezni, hogy nem akarsz többé nélküle élni.

A Halak-nő olyan szenvedéllyel és romantikával szeret, ahogy eddig még senki. Lélegzetvisszafojtva fogod várni a találkozást, mert sosem tudhatod, mit tartogat számodra a következő együtt töltött alkalom.

Ha odaadod a szívedet egy Halak-nőnek…

…nem fogsz csalódni.

Mert a Halak-jegy képviselőinél nincs senki, aki jobban előtérbe helyezné a boldogságodat. Tehát, ha egy ilyen nővel találkozol, ne hagyd futni.

Nem fogod megbánni.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *