LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

Mit tanít nekünk 2021 tele a gyógyulásról?

Share

Soha nem láttunk még különlegesebb téli szezont, mint az tavalyi és az idei. Minden egyes nap tanít nekünk valamit, főleg a gyógyulásról.

Minden évben csodálatosan érkezik a tél, megosztva a szépségét velünk és másokkal miután ilyen türelmesen sokat vártunk rá. Aki szereti ezt az évszakot, az teljesen elfogadja a telet minden szeretetével és szépségével együtt. Ahogy a télimádok várják ezt az évszakot, úgy kell neked is várnod a gyógyulást.

A gyógyulás egyik legfontosabb része ugyanis az, hogy elismered, hogy mit érzel azzal kapcsolatban, ami bánt. Ha ezt felismerted, utána elkezdheted felfogni, hogy ennek nem az a célja, hogy téged szolgáljon az életedben.

Legyen szó egy barátságról, szerelemről, vagy egy olyan dologról, ami lángra lobbantotta a szívedet, a legbátrabb dolog, amit tehetsz az az, hogy elengeded ezt, főleg ha az már nem okoz örömet. Hagyd hogy jöjjön az a hóvihar, ami beterít mindent, de akárcsak a vihar, a te szíved is elcsendesedik végül és a megbántottságodat elfújja a hideg téli szél.

Válaszd a reményt, amit a jövő ígér! Pont ahogy a tél megcsillogtatja minden egyes reggel a fagyott leveleket, fűszálakat és háztetők cserepeit. Minden egyes nap új és csillogó esély arra, hogy a gyógyulásod előrevigyen. Megtalálhatod azt a rutint, ami végigvezetheti a napjaida, és minél többet haladsz előre rájössz, hogy többet is képes vagy elviselni. Amikor pedig ezt érzed, akkor tudni fogod, hogy gyógyulsz, és amikor elkezdesz arra koncentrálni, ami boldoggá tesz, újra megtanulod szeretni önmagadat, miközben a szíved fényt sugároz a téli tájra, ami csillogóvá tesz mindent.

Ahogy a tél, és a kavargó hókristályok, úgy a szíved is felszabadul, és csillogóvá varázsolja a világot a hópelyhek és a napsütés csodás elegyével.

Amikor gyógyulsz, akkor megérted, hogy milyen erős vagy valójában, ráadásul rájössz, hogy jóval több jó sérülésed van, mint rossz. Határozd meg magad úgy, hogy a tél bölcsességei téged is átjárjanak. Emlékeztesd magad, hogy nem szükséges, hogy mindenki egyet értsen veled, különösen, hogy éppen a gyógyulási folyamatod kellős közepén vagy. A nap végén meghozott döntéseid maradandó hatást gyakorolnak a szívedre és elmédre, amelyekkel örökké együtt kell élned.

Hagyd, hogy a tél irányítsa a gyógyulásádot, és ahogy véget ér ez az évszak, könnyebb szívvel léphetsz tovább, hogy üdvözöld a tavasz hajnalát, miközben arra emlékezel, hogy mennyi lépést tettél meg az odaérkezés érdekében.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *