LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Talán nem ő az, akit neked szánt a sors, és TALÁN ez jól is van így

Share

Ha visszenézel a közös életetekre, a szíved azonnal érzi a vágyakozást. Még emlékszel, amikor azt mondtad: nem akarod, hogy elmenjen, mert nem tudnád elképzelni az életedet nélküle. Emlékszel az összes éjszakára, amelyet együtt töltöttetek. Mintha a tiétek lenne a világ.

Fogalma sincs róla, milyen élénken él a fejedben minden pillanat, amikor a karjában tartott. Hogyan is felejthetnéd el az életednek azon részét, amely annyira különleges volt? Talán bárhová is sodor az élet, ő örökre a részed marad.

Talán sosem fogod elfelejteni…

Még akkor sem, ha a kapcsolatotok rövid életű volt. Ő mindig ott marad a szívedben, hiszen mély szeretetet éreztél iránta. Számodra mindig ő lesz az, akivel sosem teljesedhetett ki a szerelmetek. És már nem is fog.

Csak egy történet vagytok, semmi több.

Örökké sajnálni fogod, hogy elengedted, noha tudtad, hogy így a legjobb. Most is tudod. De ettől nem lesz könnyebb.

Viszont mást nem tehetsz…

Egyszerűen el kell fogadnod, hogy nem egymásnak lettetek teremtve. Az univerzumnak jobb terve van veletek. Egy olyan terv, amelyet még nem ismertek. Talán hamarosan beköszönt az életedbe egy olyan lehetőség, amelyet vele nem tudnál megélni.

Esetleg egy új szerelem.

Egy olyan, amely minden sebet képes begyógyítani.

Addig azonban fel kell dolgoznod a fájdalmat. Távol kell tartanod magadat tőle még akkor is, ha most nagyon fáj. Ez így van rendjén. És talán a jó pillanataidban még a reményt is látod egy szebb jövőre. Még talán titkon össze is kacsintasz az univerzummal, és azt suttogod:

„Tudom, hogy jobb dolgok várnak rám.”

Néhány hónap múlva mindez csak egy távoli emlék lesz. Már nem fogsz sírva nyugovóra térni, és dagadt szemekkel ébredni. Már nem fog mindenről ő az eszedbe jutni. Ott fog még élni a szívedben, de már nem fog sajogni tőle.

Mert az élet megy tovább. Észrevétlenül fog megváltozni minden körülötted. Meglátod, milyen gyönyörű hely a világ. Elégedett leszel az életeddel. És végül: bízni fogsz. Bízni, hogy hamarosan újra szerelembe eshetsz, ám ezúttal csalódás helyett egy különleges utazásban lesz részed.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *