LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ezért kezdenek kötődni (nagyon) gyorsan az erős nők is…

Share

Nem számít, hogy nem tettél felé komoly lépéseket. Elég volt, hogy kacérkodtál vele. Elég volt a tény, hogy odafigyeltél rá. Amikor rámosolyogtál, mindennek vége lett…

Nem azért szeretett beléd ilyen könnyen, mert felszínes.

Hanem azért, mert végre azt éreztetted vele, hogy fontos számodra. Hogy értékes. Kötődni kezdett hozzád, mert meglátott benned valamit. A reményt. Egy jövőt. Még annak ellenére is, hogy annyit csalódott már.

A szíve még mindig remél.

Még mindig hisz az emberekben. Pont ettől olyan erős. Bízik abban, hogy egy napon talál valakit, aki a barátja és a társa is lesz egyben. Aki majd a tenyerén hordozza, és nem ijed meg a szemében égő szenvedélytől.

Úgy érezte, hogy ez a valaki te leszel.

Reméli, hogy az a férfi, aki kinyitotta neki az ajtót, hogy elsőnek léphessen be rajta, valóban egy úriember. Azt is, hogy a férfi, aki kitünteti figyelmével, nem csak egy következő kalandot lát benne, hanem egy hosszú távú elköteleződést.

Bízik benne, hogy általad megtapasztalhat valamit, amit eddig még soha – az igaz szerelmet.

Nem szabad megijedni attól, hogy az erős nő hamar szerelembe esik. Értékelni kell ezt benne, hiszen a csalódás ellenére is kitárja a szívét. Nem bujkál, nem rejtőzik el, hanem újult erővel veti bele magát az életbe.

Egyszerűen így működik.

Nem akar ő könnyen szerelembe esni. Nem akarja rögtön a jövőt tervezni. Nem akar csalfa reményekkel élni, de néha nincs választása. Az érzések sodorják magával, ő pedig hagyja. Nem akar az ár ellen úszni.

Az ellenállás fárasztó.

Ezért adja át magát az érzéseknek. Ezért kötődik könnyen. Mert szerelmet akar. Érezni akar. Vágyja, hogy szeressék, hogy izzó tekintettel nézzenek rá. Hogy valaki őt lássa a világ leggyönyörűbb nőjének.

Remél.

Mindig remél.

Mert tudja, hogy megéri. Tudja, hogy végül talál majd valakit, aki nem okoz neki csalódást. Aki nem ijed meg a szenvedélyes érzéseitől, sőt ezért szereti majd annyira.

És bár a remény sokszor meghal…

…azért néha új élet is születik belőle.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *