LOADING

Type to search

Eszem-iszom Inspiráció

Évszakindító finomság – Tavaszi tekercs otthon, gyorsan!

Share

Vajon létezik tavasziasabb étel mindenki kedvenc japán fogásánál, a híres tavaszi tekercsnél? Ha te is szereted a szupermarketekben, spring rolls néven, fagyasztott állapotban is megtalálható snack szerű finomságot, mindenképp próbáld ki egyszer otthon is, friss alapanyagokból elkészíteni, egyáltalán nem olyan bonyolult, mint gondolod!

Akár a zöldséges verziót választod, akár feldobnád egy kis csirkehússal, nem kell hatalmas bevásárlást és hatalmas előkészületeket tartanod ahhoz, hogy meglepd magad és a családodat néhány tavaszi tekerccsel. Hipermarketekben, delikateszekben kapható rizslap, de ha nagyon nem találnál, réteslappal is helyettesítheted a tésztát. Vendégvárónak is tökéletes, ha baráti összejövetelt terveztek!

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *