LOADING

Type to search

Családozom Élem Inspiráció

Erős és kitartó édesanyák erős és kitartó nőket nevelnek…

Share

Ha erős édesanyád van, azt veszed észre, hogy a boldogság megtaláláshoz nincs szükséges egy férfira. Rájössz, hogy bármelyik lány saját maga is tud érvényesülni és nem kell fogni a kezét. Rájössz, hogy a szerelmi életed nulla összefüggést mutat azzal, hogy mennyire vagy sikeres.

Ha erős édesanyád van, akkor tudod értékelni a függetlenséget. Tudod, hogyan állj ki magadért. Hogyan élj túl egyedül. Kitalálod, hogyan tudsz gondoskodni magadról, mert azt szeretnéd, ha büszke lenne rád.

Ha erős édesanyád van, tiszteled magad. Nem engeded, hogy bárki lehúzzon, vagy lealacsonyítson. Nem engeded, hogy keresztülgázoljanak rajtad. Nem engeded, hogy bárki csak egy darab húst lásson benned és ne az embert. Elvárod, hogy a tisztelet egy bizonyos fokán bánjanak veled.

Ha erős édesanyád van, akkor tudod, hogy milyen érzés a szeretet. Tudod, hogy egy családban hogyan bánnak egymással az emberek. Tudod, hogy mi az egészséges és mi a mérgező. Tudod, hogy kit fogadj tárt karokkal és kik azok az emberek, akiket jobb távol tartani magadtól.

Ha erős édesanyád van, akkor elég okos vagy ahhoz, hogy tudd a sírás nem a gyengeség jele. Megértetted, hogy még a legbátrabbak is összeomlanak néha. Még a legkeményebb csaj is érzi néha úgy, hogy összedőlt a világ.

Ha erős édesanyád van, soha nem adod fel. Ha elestél, felállsz és újrapróbálod. Azt mondod magadnak, hogy igenis meg tudod csinálni és igenis elég jó vagy. A kudarcot, mint opciót soha nem fogadod el. Addig csinálod, amíg meg nem kapod, amit akarsz.

Ha erős édesanyád van, soha nem felejted el, hogy mennyit érsz. Soha nem hagyod magad kihasználni, mert tudod, hogy édesanyád sem hagyná magát. Elveid vannak, mert arra tanított, hogy te valami egészen különlegeset érdemelsz.

Ha erős édesanyád van, soha nem érzed magad egyedül. Mindegy mi történik, mindig van valaki, aki felmos a padlóról. Mindig van valaki, aki emlékeztet arra, hogy elég kemény vagy ahhoz, hogy a legdurvább napokat is túléld. Mindig van valaki, aki meglök az álmaid felé, mert tudja, hogy elég okos vagy ahhoz, hogy valóra váltsd őket.

Ha erős édesanyád van, akkor megvan életed legjobb barátja. Akivel bármikor bármiről beszélhetsz, és akit soha nem untat, amit mondasz. Aki segít megoldani a legnehezebb dolgokat is. Aki mindig ott van neked, amikor szükséged van rá.

Ha erős édesanyád van, akkor ő az aki igazán inspirál. Ő a minta. A példakép. Ha erős édesanyád van, akkor te is erős leszel. Egy erős édesanya…

Ez is érdekelhet:


Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *