LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Nőnapi kényeztetés otthoni spa módra (mert jár neked!)

Share

Hamarosan itt a nőnap és mivel sajnos még mindig nincs lehetőségünk elmenni egy kényeztető és pihentető wellness napra, úgy godnoltuk, segítünk nektek otthon megteremteni a spa hangulatot! Íme, a legjobb kiegészítők az alkalomra.

NATICS SÉRUM MASQUE ANTI-AGE HYDRA-C MASZK

Egy csipetni luxus igazán belefér ezen a napon, így ne hagyd ki a Natics éjszakai csodamaszkját, ami reggelre szép, feszes és tiszta bőrt eredményez. A C-vitamin és a BHA hámlasztó együttesen küzd a bőrhibák ellen, míg a hialuronsav a feltöltöttségért felel. Mi ajándékba is ezt kérnénk!

AVON PLANET SPA THE FRESHNESS RITUAL HIDRATÁLÓ ÉJSZAKAI KRÉMGÉL

Isteni moringa illat, feltöltő hatás, kisimult bőr…Kell még valami egyéb, hogy kellemes érzések lengjenek körül bennünket? Szerintünk ilyen egy tökéletes, könnyű, de gazdag arcápoló.

LUSH GROOVY KIND OF LOVE FÜRDŐBOMBA

Ugye nem gondoltátok, hogy elfeledkezünk egy relaxációs fürdőről? Annak ellenére, hogy ez egy bohókás, színpompás bomba, nagyon is békességet, nyugalmat áraszt, miután feloldódott, hiszen a finom, virágos illatok és olajok nem csupán a testet szépítik, de a lelket is nyugtatják.

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *