LOADING

Type to search

Ajánlom Élem Ez+az Inspiráció

8 könyv magyar női szerzőktől Nőnapra, amit minden nőnek el kell(ene) olvasni!

Share

Alig vártuk már, hogy ezt írhassuk, és most végre eljött a pillanat: papírforma szerint hivatalosan is tavasz van! Beköszöntött a március, és vele együtt az izgatott várakozás, hiszen 8-án a hölgyeket, vagyis magunkat ünnepeljük. Egy habos fürdő, egy finom bor és egy jó könyv tökéletes választás egy randevúhoz önmagunkkal. Ezért összegyűjtöttük a (szerintünk) legjobb könyvet, amelyeket magyar női szerzők írtak, és nem mellesleg: minden nőnek el kell(ene) olvasnia.

Ludányi Bettina és Sienna Cole – Nőiség napló

Ez a napló egy csodálatos önismereti utazásra hív, amelynek során nemcsak a nőiségedhez, hanem az igaz önvalódhoz is közelebb kerülhetsz.

A kézikönyv a női életkör négy szakaszát öleli fel, amely megegyezik az évszakok változásával. Az ehhez tartozó női archetípusok mindannyiunkban ott lapulnak; erejüket és bölcsességüket bármely életkorban segítségül hívhatjuk.

Bárhol ütöd is fel a könyvet, az azonnal alkalmazható tanácsokkal és hasznos tippekkel támogat téged az önismereti utadon.

Mi már nagyon várjuk a megjelenését! A könyv IDE kattintva jegyezhető elő!

Hidasi Judit – 99 gondolat a szeretetről

Főszerkesztőnk könyve egy különleges kötet, melynek segítségével mindennap tanulhatunk valamit önmagunkról, a gondolatainkról, az érzéseinkről.

A nőnap tökéletes alkalom arra, hogy időt szánjunk magunkra, és elmerüljünk a szeretetben. Hiszen a szeretet néha bonyolult, kemény munka, és nem is mutatja meg magát mindennap.

Indulj el egy új úton ennek a könyvnek a segítségével, és mire az utazás végére érsz, sokkal jobban megismerheted önmagad!

A könyvet IDE kattintva tudod megrendelni.

Orvos-Tóth Noémi – Örökölt sors

Amikor elkezdjük kutatni elakadásaink, szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk történései nem adnak megfelelő magyarázatot.

Ilyenkor érdemes a tágabb perspektívát is megvizsgálni, és szüleink, nagyszüleink vagy akár a még korábbi generációk életeseményeit is feltárni – írja a könyv fülszövege.

Persze ez sokszor nem egyszerű feladat, amit a szerzőnő is kiemel. Viszont a kötetnek köszönhetően testközelből vizsgálhatjuk meg a témát.

Szánjuk arra a nőnapot, hogy nőként felkutassuk felmenőink sorsát, ezáltal pedig egy teljesebb képet kaphassunk önmagunkról.

A könyvet IDE kattintva tudod megrendelni.

Budai Lotti – Rizsporos hétköznapok – Női életutak és mindennapok a történelemben

A modern kor találmányai és vívmányai előtt miféle megoldásokat és praktikákat ötlöttek ki a történelmi idők asszonyai a mindennapjaik kisebb-nagyobb problémáira?

Ebben a kötetben kétségkívül megkapjuk a választ erre a kérdésre. Ráadásul a szerzőnőnek köszönhetően izgalmas utazást tehetünk a történelemben, és közelebb kerülhetünk nőiségünkhöz.

Sőt, a könyv egykoron gondosan titkolt kérdéseket és tabutémákat is boncolgat. Mikor mélyedjünk el a nőiség történetében, ha nem nőnapon?

A könyvet IDE kattintva tudod megrendelni.

Vass Virág – Az örökké rövid története

Kardos Sára szentül meg volt győződve arról, hogy egész életét gyógypapucsban dolgozza végig a pénzügyi osztályon. Persze az élet nem mindig ilyen kiszámítható, amit hamarosan a fiatal lány is megtapasztal.

Sára élete gyökeresen megváltozik, amikor elszakad édesapja katonás szigorától, majd a vasfüggönyön túl új életet kezd – nem máshol, mint a kifutón.

A regény bepillantást enged a ’70-es, ’80-as évek szocialista és nemzetközi divatvilágának kulisszatitkaiba, Budapest, Párizs és New York pezsgő mindennapjaiba.

Ismerd meg a fiatal manöken történetét! A könyvet IDE kattintva tudod megrendelni.

Péterfy-Novák Éva – Egyasszony

Egy fiatal vidéki lánynak a 80-as évek derekán mozgás- és értelmi sérült gyermeke született. Bántalmazó férje oldalán küzdött kitartóan a családja boldogságáért, de harca kudarcra volt ítélve… – írja a könyv fülszövege.

A fiatal lány az évek során asszonnyá cseperedett, ám nem tudta feldolgozni a traumát. Indított egy blogot, hogy nyilvánosságra hozza történetét, és rövid időn belül százezres olvasóközönségre tett szert.

A szerzőnő ismert és méltán híres könyve a továbblépés és elfogadás folyamatáról szól. Mindkettő nagy szerepet játszik egy nő életében, ezért ajánljuk jó szívvel nőnapra.

A könyvet IDE kattintva tudod megrendelni.

F. Várkonyi Zsuzsa – Tanulom magam

Ebben a könyvben olyan kérdésekre kaphatjuk meg a választ önmagunkkal kapcsolatban, amelyekre már régóta keressük.

Miért teszünk olyasmit, amivel magunk sem értünk egyet? Milyen belső program irányítja tetteink zömét? Hol tanultuk az életünket megkeserítő pszichológiai játszmákat? Valóban magunk írtuk-e meg életünk tervét?

A szerzőnő könyvének elolvasása során megismerkedhetünk a
tranzakció-elemzés alapjaival és találkozhatunk önmagunkkal. Tanításait és tapasztalatait érthető módon tárja az olvasók elé.

A könyvet IDE kattintva tudod megrendelni.

Szurovecz Kitti – Az egyetlen ismerős arc

A huszonnyolc éves egykori pszichológus-hallgató Dorina hosszú ideje rövidtávú memóriazavarban szenved, ami azt jelenti, hogy csupán egyetlen napig képes az új ismerőseire és a friss élményeire emlékezni – olvashatjuk a fülszövegben.

A fiatal lány élete persze hamar megváltozik, hiszen egyik reggel arra ébred: emlékszik az előző nap látott színházi monodráma főszereplőjére.
Heltai Nolen egy feltörekvő színész, aki nemcsak rideg, de gaz csábító is.

Vajon hogyan alakul az élete, amikor megismeri Dorinát?

Erre a kérdésre csak a könyvben lelheted meg a választ. IDE kattintva tudod megrendelni.

Egyik könyv jobb, mint a másik! Mi mindegyiket nagyon szeretjük!

Ez is érdekelhet:

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *