LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Szeresd őt, de engedd el…

Share

Azt mondta nem jó az időzítés, és ha máskor találkoztok működött volna. Egy másik térben és időben lehetnétek egy pár, akkor tudna szeretne. De most nem. De most, másra van szüksége.

Azt mondja van egy különleges kötelék köztetek, és egy részed mindig vele lesz. Azt mondja soha nem fog elfelejteni. De most egyedül kell továbbmennie az úton. Most időre és térre van szüksége.

Azt mondja csak te vagy az életében, de mégis kifogásokat keres, hogy veled legyen.

Azt mondja már túl van egy korábbi szerelmen, de néha-néha amikor nem veszi észre, hogy figyeled, elszomorodik, és elkalandozik a tekintete. És nem rád.

Azt mondja, hogy nem tud téged úgy szeretni, ahogy az neked jó. Azt mondja, mást gondol a komoly kapcsolatokról, és valójában nem is biztos benne, hogy kész van egy ilyenre.

Hallottad már ezeket a mondatokat, vagy most hallod először? Lényegében mindegy, mert a szíved már odaadtad. Magadat már beleadtad.

Azt hiszed nem kellett volna, és magad hibáztatod.

Ne tedd. Nem tettél semmi rosszat. Vagy azt gondolod, hogy szeretni hiába való? Nem az. Ha nem viszonozzák a szerelmet, az rossz, és fáj, de semmiképp nem hiába való.

Szeresd őt. És engedd el.

Hidd el, amit mond, az igaz. Bármilyen szavakba is csomagolja, bármilyen szenvedélyes, igaz, vagy akár gyáva legyen is ez a szó, de igaz. Nem akarja.

Szeresd őt, de engedd el.

Függetlenül attól, hogy a szíved mint mond, hogy ez a kapcsolat különleges, mégis el kell fogadnod, hogy ez ennyi volt.

Senki nem kéri, hogy holnaptól ne gondolj rá, vagy, hogy rázd le magadról az érzéseidet és csinálj úgy, mintha meg sem történt volna. Erre amúgy sem vagy képes.

Szeresd őt, aztán engedd el.

Tudom, hogy nem könnyű bezárni ezt az ajtót, de muszáj. Mert többet érdemelsz. Valakit, aki teljes szívből szeret és melletted áll. Most te leszel az, magadnak.

Szeresd őt, aztán engedd el, hogy helye és ideje legyen az új dolgoknak. Az új embereknek. Az új szerelemnek.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *