LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Vigyázat! Ez az 5 csillagjegy brutálisan őszinte lesz veled

Share

Ha fáj az igazság, akkor ne ezekhez a csillagjegyekhez fordulj tanácsért, ők ugyanis nagyon őszintén kimondják, amit gondolnak, és ezzel bizony megbánthatnak. Ők egyszerűen nem tudnak nem őszinték lenni. Ismerd meg őket!

Nyilas

A jókedvű Nyilasokat nem kell félteni, mert ők nem titkolnak el semmit sem, és mindent a nevén neveznek. Bár sokszor viccként próbálják palástolni az őszinteségüket, de ez a magatartás nem jelenti azt, hogy általában kedvelnék őket a környezetükben élő emberek. Vagy legalábbis nem mindenki… A csillagjegy tagjai magabiztosan és habozás nélkül mondják ki, amit akarnak és ez sokaknak nem tetszik.

Szűz

A Szüzek szerint nincs indok arra, hogy miért pazarolnák az időt, és cukorral szórnák le a véleményüket, mert ezt várják el tőlük az emberek. A Szüzek teljesen átgondolják, hogy mit fognak mondani, és ez sokszor durván hangozhat, de bízhatsz benne, hogy ők tuti, hogy nem hazudnak neked. Még akkor is, ha a mondandójuk után nem érzed jól magad, de ők tényleg komolyan gondolják, amit kiejtenek a szájukon.

Oroszlán

Az Oroszlánok nem akarják megbántani az érzéseidet, de nem fognak hazudni neked, csak hogy simogassák az egódat. Tudják, hogy az igazi dícséreteknek, és bókoknak akkor van értelme, ha azok pontosak és őszinték. Ráadásul ők magas követelményeket támasztanak magukkal szemben is, így azt a barátaiktól is elvárják, és ebbe nem tartozik bele a hazugság, csak az őszinteség.

Kos

A Kos tüzes és félelmet nem ismerő csillagjegyek és a Nyilasokhoz hasonlóan ők is hajlamosak hirtelen cselekedni, sokszor mielőtt átgondolnák a dolgaikat. A Kosok mindig őszinték, de ez különösen igaz, ha méregesek, vagy ha idegesek. Lehet, hogy sok sértést vág a fejedhez, de ezek sajnos igazak lesznek. Míg ők maguk is nagyra értékelik az őszinteséget, és ezt kölcsönösen el is várják. Úgy gondolják, hogy a béke megőrzése érdekében jobb ha őszinték, ami lehet kényelmetlen lesz másnak, de így helyes szerintük.

Bak

A Bakok az őszinteséget tekintik kiemelt fontosságúnak, bár sokak szerint egyáltalán nem tapintatosak a csillagjegy szülöttei. Ez nem feltétlenül igaz, mert a Bakok törődnek a másik emberrel, próbálják nem megbántani őket, de mégis elmondják, hogy mi nyomja a lelküket. Nem pazarolják az idejüket mellébeszélésre, mert erre nincs idejük és ennek nincs helye az életükben.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *