LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Nőként csak érezni akarjuk, hogy fontosak vagyunk

Share

Fénylő gyertyák, a rózsaszirmok szétszórva, a vörösbor már kitöltve a kristálypohárba. Ez mind gyönyörű, ám a romantika sokkal több annál, mint egy szépen előkészített szoba, egy bonbon az ágyon és az édes bor a poharakban.

A romantika nem egyenlő a csillogással.

Ötcsillagos vacsorát rendelni és több tízezret elkölteni ajándékra nagyon imponáló, ugyanakkor nincs mögötte… semmi. Manapság már bármit megvehetünk pénzért, épp ezért veszett ki az érték az életünkből.

A valódi érték.

Egy séta a naplementében egymás kezét fogva, miközben a friss levegő körülleng. A romantikus levelek, amelyeket egymás párnája alá csempészünk. A lopott csókok, amelyektől még egy hideg estén is felforrósodik a lelkünk.

Bármilyen közhelyesen is hangzik, az érzések számítanak.

Az a fontos, hogy tegyünk egymásért. Pénzt bárki tud költeni a kedvesére, ám valami szívhez szólóval meglepni… na, erre manapság már csak igazán kevesen képesek. A személyre szabott, kézzel készített, érzelmekkel feltöltött ajándékok ideje mintha lejárt volna.

Pedig a gesztus számít.

Nem a pénz.

Kiábrándító, ha minden nővel ugyanazt teszi egy férfi; elvinni étterembe és venni neki egy csokor virágot. Nagyon kézenfekvő, de pont ezért olyan idejétmúlt. Viszont romantikus, ha valami olyannal lepi meg a nőt, amit csak ő ért. Ami csak neki szól.

Mint egy otthon készített vacsora, a kedvenc étele az asztalon. Felölteni a titkos nasis fiókját a kedvenc csokijával. Venni neki valami apróságot, amiről rögtön ő jutott eszedbe. Ez az igazán feledhetetlen ajándék.

A nő arra vágyik, hogy törődjenek vele.

Csak tudni akarja, hogy férfiként mellette maradsz. Hogy hajlandó vagy erőfeszítéseket tenni a kapcsolat érdekében. És ez néha csak az apró házimunkák elvégzését jelenti, netán egy hátmasszázst egy fáradt nap után.

És ez nem kerül pénzbe.

Tényleg nagyon cukik a virágok és a csokoládék meg a rózsaszirmok a kanapén, ám amire igazán vágyunk nőként, az nem ez. Mi valami olyat akarunk, ami szívből jön. Érezni akarjuk, hogy számítunk, törődnek velünk és tesznek értünk.

Érezni akarjuk, hogy fontosak vagyunk. Neked. 

Ahogy te is fontos vagy nekünk…

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *