LOADING

Type to search

Eszem-iszom Inspiráció

4 zsírszegény desszert, amiből bátran nassolhatsz

Share

Ha édesszájú vagy, jól tudod, mennyire nem egyszerű lemondani a rendszeres nassolásról. De mit szólnál, ha a kedvenceidet elkészíthednéd egészségesebb változatban is, amit időnként megengedhetnél magadnak, amikor elcsábít az édesség utáni vágy?

Nem biztos, ha az a legjobb megoldás, ha mindent megfosztasz magadtól. Sokkal inkább a mértékletességre kell törekedni és arra, hogy a kedvenc , de nem éppen zsírszegény, vagy cukormentes ételeidet próbáld meg némileg módosítva, egézségesebb verzióban elkészíteni.

Az aszalt gyümölcsök, a hozzáadott cukortól mentes csokiszeletek, vagy a gyümölcssaláták jó opciók arra, hogy kielégítsd a nassolás iránti vágyadat, de közben ne rúgd fel totálisan a diétás étrendedet. Az alábbi videóban találsz négy olyan receptet, ami tökéletesen illeszkedik ehhez az elképzeléshez.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *