LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Elő a hámlasztókkal, jön a tavasz!

Share

Újult erővel vetjük bele magunkat a hámlasztásba, hiszen mindannyian szeretnénk tavasszal megújítani a bőrünket, de mellette ugye a megfelelő fényvédelemről sem feledkezünk meg? Mutatjuk, mi milyen kémiai és fizikai hámlasztókkal varászolunk magunknak szép bőrt!

NATICS EXFOLIE 10 % AHA HÁMLASZTÓ SZÉRUM

Az AHA-savat leggyakrabban ránctalanításra, feszesítésre szokták alkalmazni, de gyulladáscsökkentő hatása miatt mi kifejezetten szeretjük pattanásos, problémás bőrünkre is kenni, mert nagyon szép eredményeket lehet elérni vele még pigmentfoltok eltüntetése és hegkezelés terén is.

NATICS REDOUX 2 % BHA HÁMLASZTÓ SZÉRUM

A szalicilsav rendkívül hatékony fegyver mitesszerek és tág pórusok ellen, így előszeretettel alkalmazzák zsíros bőrön, de azt tudtáok, hogy a vízhiány kezelésére is nagyon jó választás? Vagyis ez az illatmentes, könnyen beszívódó szérum igazából mindenkinek remek alternatíva, aki kémiai hámlasztásban gondolkodik.

OLIVE & OLIVA ACE OF FACE HÁMLASZTÓ SZÉRUM

Ez a gél AHA, BHA és PHA savat is tartalmaz, így gyakorlott hámlasztóknak ajánljuk, de ők akár napi szinten is bevethetik. Nem fognak csalódni: csodálatosan puha, sima és ragyogó bőrképpel ajándékozza majd meg őket.

LUSH OCEAN SALT ARC – ÉS TESTRADÍR

Vannak, akik jobban kedvelik a fizikai peelingeket, mert a használatuk után egyből érezhető és szemmel látható a hatás, és hát a radírozó-masszírozó érzés is elég kellemes. Nekik ajánljuk ezt a frissítő, öntartósító és környezetbarát “pucér” radírt, ami egyből felélénkíti a bőrt a tengeri só szemcséknek köszönhetően.

AVON ANEW BŐRSZERKEZET – ÉS BŐRTÓNUSEGYENLETESÍTŐ HÁMLASZTÓ LAPOCSKÁK

A végére egy igazi külölegességet hagytunk, ami a K-beauty szerelmeseinek már biztosan nem újdonság, de nálunk itthon nem nagyon lehet vele találkozni. Olyan, szérummal átitatott lapocskákról van szó, amelyeket az esti rutinba kell beilleszteni és amelyek egyfajta mini relaxációt biztosítanak, amíg a hatóanyag beszívódik a bőrbe. Mindenképp próbáljátok ki!

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *