LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

7 dolog, amit egy *valódi* kapcsolatnak ki kell(ene) bírnia

Share

Ezek beleférnek. Nem kell szakítani miattuk, ha egy olyan kapcsolatban vagy, ahol tényleg értékelitek, ismeritek és becsülitek egymást. Egyszóval egy valódi kapcsolatban.

1. Távolság. Egy jó kapcsolatba belefér, hogy a felek külön töltenek napokat, vagy akár heteket is. Akár a munka, akár betegség, vagy más miatt, nem szabad, hogy ez próbára tegye a kapcsolatot.

2. Ha nincs kedved összebújni. Azért, mert jársz valakivel, nem rendelkezik a tested fölött, vagy a szexualitásod fölött. Nem kötelező senkivel sem együtt lenned, ha éppen nincs kedved hozzá. Ne hagyd magad zsarolni.

3. A múlt. Mindenkinek van. Neki és neked is lehetnek olyan dolgok a múltadban, amire nem vagy büszke, amit magad mögött hagytál, vagy amiből tanultál. Ettől a jelenetek és a jövőtök lehet szép!

4. A napi viták. Aki azt mondja ők soha nem vitatkoznak az vagy hazudik, vagy nem egyen értékű partneri viszonyban van. Két ember időre időre ütközteti a véleményét, és ez rendben is van. Sőt! Még csak nem is kötelező egy véleményen lennetek, ha tisztelitek azt, hogy mindenki önálló egyéniség.

5. Féltékenység. Nem, a partnered ne flörtöljön másokkal, ha ez neked rossz. Ugyanakkor, ha egy kedvencére, vagy egy közeli barátra vagy féltékeny azzal sajnos együtt kell élned. Bár a világot ti jelentitek egymásnak, nem csak ti vagytok a világ. Nyeld le a békát.

6. Családi dráma.  Egy család sem tökéletes. Vannak szülők, testvérek, akikkel nehéz, és akikkel a társad nehezen boldogul. Ilyenkor állj mellé és fogd meg a kezét, de ne húzd rá azt, hogy biztos ő is ilyen, mert simán lehet, hogy nem. Beszélgessetek a családi kapcsolatokról, szükségetek van arra, hogy ismerjétek meg egymás hálóját. De mindig tartsátok szem előtt, hogy ti egy másik pár vagytok, nem vagytok egyenlőek a családotokkal.

7. Személyes problémák. Mindenki saját vérmérséklete szerint kezeli, ha nincs jó bőrben, vagy veszteség érte. Ilyenkor a másik félnek néha nehéz eltalálni, hogy mennyire legyen mellette. De egy biztos: ha csak egyértelműen nem mondja, hogy magányra vágyik, bizony jól esik neki a jelenlét, a bíztatás. A legjobb, ha megkérdezed mit szeretne, és együtt lesztek túl rajta.

Ez is érdekelhet:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *