LOADING

Type to search

Eszem-iszom

*Egyéjszakás* zabkásák, ha te is minden reggel rohanásban vagy…

Share

A zabkása Isten ajándéka mindenkinek, akinek nincs ideje látványos reggeliket tálalni, aki még nem tud kora reggel enni, aki magával viszi a reggelijét a munkába és aki alakbarát reggelit szeretne fogyasztani.

A videóban szereplő zabkásákat este csak be kell keverni, ha magaddal szeretnéd vinni, akkor érdemes egy csatos üvegbe, vagy más, zárható elviletes edénybe tölteni, megszórni a kedvenc gyümölcsünkkel és betenni egy éjszakára a hűtőbe, hogy reggelre felszívja magát és csak be kelljen dobnunk a táskánkba, vagy az álmos gyerkőc elé tenni.

Add hozzá a kedvenc joghurtodat, némi chia magot, lekvárt, kakaót, aszalt, friss, vagy fagyasztott gyümölcsöt, ez a jó ebben az ételben, hogy bármivel színesebbé tehető!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *