LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

7 ok, amiért ki kell sétálnod egy olyan kapcsolatból, ami nem tesz jót neked

Share

Nehéz kisétálni egy rossz kapcsolatból, de csak buzdítani tudunk, hogy ha úgy érzed, hogy nem a megfelelő ember mellett vagy, akkor válaszd a szakítás opcióját, hiszen az élet rövid, és nem szabad olyan ember mellett élned, aki nem tesz jót neked.

Többet érdemelsz

Nem szabad második választásnak lenned. Nem szabad, hogy tartalék terv legyél valakinek az életében. Te legyél az elsődleges választás. Ha hajlandó vagy alávetni magad ennek a személynek, aki csak akkor üzen, amikor neki kényelmes, akkor nem szabad rápazarolni az energiádat. Sokkal többet és jobbat érdemelsz ennél!

Nem kell várakoznod, amíg a másik észhez tér

Nem neked kell meggyőznöd a másikat arra, hogy méltó vagy az ő idejéhez. Nem kellene annyira próbálkoznod, hogy lenyűgözd ezt az embert, hogy lássa milyen nagyszerű partner vagy, mert enélkül is látnie kéne. Nem kell üldögélned a pálya szélén, amíg a partnered a pályán játszik, miközben te türelmesen várakozol rá, hogy ő rád figyeljen.

Van olyan ember, aki a kezdetektől fogva értékelni fog

Jelenleg úgy érezheti, hogy ez az ember az egyetlen ember, akit valaha is kívánhat – de vannak más lehetőségek is. Vannak más emberek, akik izgatottan várnák, ha jobban megismernének. Nem kell megtelepednie, ha egy egész világ van felfedezésre. Ne korlátozza magát. Ne elégedj meg azzal az első emberrel, aki félig tisztességesen bánik veled.

Annál többet adni, mint amennyit kapsz, nem igazságos veled szemben

A kapcsolatod nem lehet egyoldalú. Nem szabad minden ölelést, csókot és beszélgetést neked kezdeményezned. Ugyanannyi munkát kell végeznie a másik embernek is, mint neked. Ha a kapcsolatod nem kiegyensúlyozott, akkor valószínűleg ez később sem fog változni. Olyan társat érdemelsz, aki tisztességesen kiveszi a kapcsolatból a részét és ő is ad bele.

Nem akarsz túl sok időt pazarolni a várakozásra 

Ugye nem akarsz napokat várni egy SMS, vagy cset válasszal? Nem akarsz heteket várni egy randira sem? Ha az is zavar, hogy hónapokat kell várnod mire a párod beismeri az érzelmeit neked, akkor tényleg nem érdemes várni. Ha meg akarod tenni a következő lépést a kapcsolatodban, akkor szólj a másiknak. Ha süket fülekre talál ez az észrevételed, akkor ne pazarold rá többé az idődet.

Megérdemelsz egy olyan embert, aki nem akarná kockáztatni, hogy elveszítsen

Ha valaki arra késztet, hogy örökké várj rá, és aztán az utolsó pillanatban mégis lemondja a terveit, vagy más emberekkel kacérkodik előtted, akkor ne bánd, hogy kilépsz mellőle. A megfelelő ember nem kockáztatná a szerelmedet, és hogy ilyen megtörténjen veletek. Aki szeret az helyesen viselkedik veled, mert fél hogy elveszíthet, ha nem így tesz.  

A kapcsolatotok nem olyan szoros, mint ahogy azt gondolod 

Lehet, hogy kibírsz egy hetet anélkül, hogy hiányozna a másik? Egy hónap is simán megy? Ha még nincsenek közöttetek kimondva az érzelmek, és nem éltek együtt, akkor ennek oka lehet. Talán hangosabbnak kéne lenned az érzéseiddel kapcsolatban vagy az is lehet, hogy az érzéseid nincsenek viszonozva, viszont akkor ne bánd azt, ha véget ér a kapcsolatotok.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *