LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Üzenet a férfinak: ne felejtsd el emlékeztetni, mennyire szereted!

Share

Ha régóta kapcsolatban élünk, hajlamosak lehetünk belesimulni a hétköznapokba. Egyre kevesebb a csók, a szép szavak és a másik elismerése. Pedig ez elengedhetetlen. Ezért kérlek, soha ne felejtsd el emlékeztetni arra, mennyit jelent ő neked.

A párod megérdemli, hogy érezze, fontos neked és akarod őt. Megérdemli, hogy vonzónak érezze magát. Annak ellenére, hogy tudja, szereted, nem árt emlékeztetni. Bókolj neki. Ha egy picit is érzed a távolságot, tegyél egy lépést felé.

Ne akard, hogy elhanyagoltnak érezze magát. Hiszen ez fordítva is igaz, nem? Te sem akarod azt érezni, hogy nem vagy elég fontos, elég szerethető. Így van ezzel ő is. Tudni akarja, hogy az érzéseid nem változtak meg.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy egy párkapcsolat a befektetésektől és erőfeszítésektől működik. Mindamellett ez történhet könnyedén, maradhatunk önazonosak, ám kompromisszumra készek.

Ne gondold, hogy a munka oroszlánrésze le van tudva azzal, hogy elnyerted álmaid nőjét.

Minden egyes nap meg kell dolgozni azért, hogy a kapcsolat ne csak egy vízen hánykolódó hajó legyen. Bánj kedvesen, szeretettel a pároddal. Támogasd őt. Legyél ott mellette, amikor szüksége van rád. Bátorítsd őt. Kommunikálj vele.

Mindezt akkor is, amikor minden rendben van. Lepd meg valamivel. Írj neki szerelmes üzenetet. Süss neki valamit. Mutasd meg neki, hajlandó vagy tenni azért, hogy mosolyt csalj az arcára. Nevettesd meg. Vidítsd fel, ha rossz napja van.

Tiszta szívből.

Szeretetből.

És ez nem azt jelenti, hogy a te igényeid üres fülekre találnak. Egy párkapcsolatban épp ez a csodálatos, hogy ha a felek nem hagyják abba a gondoskodást, akkor kialakul benne a kölcsönösség. Te támogatod őt, és ő is téged.

Ez így működik – a jó esetekben.

Szóval mutasd meg, milyen fontos ő neked. Mutasd meg, mennyire szereted. Aztán amikor visszaadja neked ezt a szeretetet, fogadd örömmel.

És értékeld.

Mert piszok szerencsés vagy!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *