LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Zsíros a bőröd, *maszknéval* küzdesz? Mutatjuk a legjobb szérumokat a problémádra!

Share

Az utóbbi években a különféle hatóanyagra épülő, más-más bőrproblémára specializálódott szérumok rendkívüli népszerűségre tettek szert. Nem véletlenül, hiszen ezek a különleges arcápolók a kegtöbb esetben szinte vízállaggal rendelkeznek, sokrétűen kombinálhatók akár más kozmetikumokkal is, látványos eredményt érnek el, így nem csoda, hogy sokaknál, akik eddig nem találták a számukra megfelelő krémet, kiütéses győzelemmel átvették az arcápolási rutinukban a fő helyet.

Négyrészes sorozatunkban először az egyik leggyakoribb és napjainkban talán legaktuálisabb bőrproblémára, a pattanásokra, mitesszerekre és erősen zsírosódó bőrtípusra szeretnénk nektek olyan alternatívákat mutatni, amelyekkel kordában tarthatjátok ezeket a kellemetlenségeket napi szintű maszkhasználat mellett is, ami sajnos csak ráerősít a fent említett negatív jelenségekre.

SCHÜSSLER MATTÍTÓ ARCSZÉRUM

A Schüssler-sókat széles körben ismerik és használják, nem véletlenül, hiszen a 12 féle só közül mindig találni egy olyat, ami éppen az általunk kitűzött feladat elvégzésére tökéletesen alkalmas.


A Natrium phosphoricum helyreállíthatja a bőr sav-bázis egyensúlyát, a Natrium chloratum pedig szabályozza a bőr folyadékháztartást, ami azért nagyon fontos, mert ugyan igyekeznünk kell kordában tartani a faggyútermelést, de nem szabad kiszárítani a zsíros bőrt sem, mivel ezzel csak ellenkező hatást foguk elérni.   A megfelelő vízpótlásról a növényi eredetű propanediol gondoskodik, ami egy remek, abszolút természetes eredetű hidratáló. A gyulladáscsökkentés, pattanások megelőzése pedig a rózsamirtuszgyümölcs-kivonat feladata.

Ezt a szérumot azoknak ajánljuk, akik nyitottak az újdonságokra, szívesen próbálnak ki különleges, esetleg kevésbé ismert, de ígéretes hatóanyagokat és sajnos gyorsan átfénylik az arcuk napközben. Használjátok helyileg a problémás területeken, vagy akár az egész arcra, arctisztítás után, de még a nappali krémetek előtt.

Ára: 5.590 Ft

NATICS REDOUX 2 % BHA HÁMLASZTÓ SZÉRUM

A BHA (szalicilsav) valószínűleg az egyik legismertebb és legnépszerűbb növényi eredetű összetevő a hámlasztók terén, nem meglepő hát, hogy a magyar luxusmárka is belecsempészte kozmetikumaiba.

A Natics verhetetlen a szérumkészítésben, rendkívül változatos, innovatív és magasfokú hatékonysággal rendelkező készítnényeket találunk náluk és már a DM üzleteiben is, amelyek jellemzően olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amivel máshol nem találkozunk a piacon.

A Redoux sem csupán egy BHA hámlasztó, sokkal több annál. Természetesen remekül működik tág pórusokon, mitesszerek és pattanások eltüntetésében is jeleskedik, de emellett peptidek segítségével a kollagéntermelést is szorgalmazza, így érve el ráncmentes, feszes és hidratált bőrképet. A Feltámadás Virágának Eszenciája (azaz a glycoin) egyedülálló módon revitalizálja a bőrt, felgyorsítva a regeneráló folyamatokat.

Mindezt illat – és vegyszermentes formában kapjuk kézhez, rendkívül könnyen beszívódó állaggal, amelyet a reggeli és az esti rutinunkban is alkalmazhatunk, de mellette nem szabad elfeledkeznünk a megfelelő fényvédelemről sem. Azok számára ajánljuk, akik aktívan hámlasztanak és bíznak a BHA hatásában.

Ára: 12.790 Ft

MAGISTER PRODUCTS SÉANCE AKNÉZIA AMPHORA

A márka professzionális vonala bővelkedik az izgalmasabbnál izgalmasabb összetevők felhasználásában, nincs ez másként az aknés, olajos bőrre készült koncentrátumuk esetében sem.

A tengeri alga, a speciális tetrapeptid, a C-vitamin egy stabil formája és a mediterrán tengeri ásványkivonatok mind-mind azon munkálkodnak, hogy csökkentsék a pórusok átmérőjét, javítsanak a problémás bőrképen és mérsékeljék a faggyútermelést.

Akár önmagában is használható, de érdemes felvinni a nappali/éjszakai arckrémünk alá is, hogy maximális hatást fejthessen ki. Néhány csepp bőven elegendő, így igazán gazdaságos ez a pipettával felszerelt üvegcse. Vedd meg otthoni használatra, vagy kérd a kozmetikusodtól egy professzionális kezelés keretén belül.

Ára: 8.990 Ft

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *