LOADING

Type to search

Eszem-iszom

Hamarosan itt a spárgaszezon! Így készítsd el ízletesen

Share

A spárga elég szélsőséges véleményeket vált ki az emebrekből, valaki meg sem kóstolja, más egyenesen imádja. Mi az utóbbi csoportot erősítjük, így nekünk bármikor jöhet egy finom spárgakrémleves, egy tészta, de köretnek halak és húsok mellé is isteni!

A spárga elkészítésénél arra kell figyelni, hogy alaposan hámozzátok meg, illetve a fás részt törjétek le – a kérdéses ponton szinte magától ketté is roppan. A fejet semmiképp se dobjátok ki, egyrészt nagyon finom, másrészt pedig nagyon jól mutat a tányéron. Érdemes egy kis sós vízben előfözni, amibe szórhattok egy kevés ételízesítőt is, de ne főzzétek túl, a spárga úgy jó, ha enyhén roppanós!

Egy klasszikus spárgás fogást is hoztunk nektek: ebben a videóban lazac mellé tálalják, így ha eddig mindig ezt kérted az étteremben, mostantól elkészítheted otthon is! Könnyű, egészséges, mégis kiadós vacsoraötlet.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *