LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ezért fog elhagyni téged…

Share

Tudod, hogy el fog hagyni.

Nem azért, amit tettél, hanem azért, amit nem tettél meg. Nem azért, amit mondtál, hanem azokért a dolgokért, amelyeket soha nem mondtál ki.

El fog hagyni, mert azt mondtad neki, hogy szereted, de sosem éreztetted vele. Halkan a fülébe suttogtad egy mámoros éjjelen, de valójában soha nem gondoltad komolyan.

Elhagy, mert nem voltál ott mellette. Nem tettél bele semmit ebbe a kapcsolatba. Kérte, hogy legyél vele, hogy töltsetek együtt némi minőségi időt, te pedig megígérted. De ez soha nem volt több annál, ami: csupán egy ígéret…

Elhagy, mert érzi, hogy soha nem érdekelted igazán. Ha fontos lenne neked, nem akadnál fenn apróságokon, nem gerjesztenél vitát, nem hagynád magára, amikor a legnagyobb szüksége van rád. Ha igazán szeretnéd, akkor most el sem jutottatok volna idáig.

De nem így történt.

Ezért fog elhagyni.

Elhagy, mert nem az voltál, akinek hitt. Már nem látja a közös jövőtöket, és már nem is akar veled lenni. Elég volt. Túl sok volt a kifogásokból, az ígéretekből, a magyarázkodásból. Ő nem ezt érdemli.

Elhagy, mert tudja, semmit nem fogsz tenni, hogy megállítsd. Csak állsz majd ott, nézel utána, de a kezedet nem nyújtod ki felé. Nem futsz utána. Nem mondod ki a nevét. Nem hívod vissza.

Elhagy, mert tudja, hogy nem szereted.

Talán sosem szeretted igazán.

Elhagy, mert egy olyan férfire vágyik, aki képes erőfeszítéseket tenni érte. Aki nemcsak ígérget, hanem cselekszik is. Aki nemcsak szavakkal szeret, hanem tettekkel is. Szeretne végre egy olyan kapcsolatot, amelyben igazán számít.

Ezért el fog menni.

Már nincs ereje maradni. Elhagy, és soha nem néz vissza. Tudja, hogy így a legjobb mindkettőtöknek, és főleg neki. Mert valaki olyat érdemel, aki képes harcolni érte. Aki azt mondaná neki egy ilyen helyzetben, hogy „ne menj, kérlek!”.

Te nem ilyen férfi vagy.

Te hagyod elsétálni.

Mert nem szereted annyira, hogy megállítsd.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *