LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

5 párkapcsolati probléma, ami nem a te hibád, hanem *lehet, hogy* a kedvesedé…

Share

Nem kell mindig magadra vállalni az áldozat szerepet, ha valami nem úgy jön össze, ahogy tervezted. Nem biztos, hogy a te hibád! Sőt! Nagyon sok olyan dolog van, amiben a partnered a ludas, de te lehet hogy észre sem veszed.

Ha bizonytalannak érzed magad

Ha randevúztok, akkor más nőkhöz hasonlít? Esetleg másnak tesz bókokat a te hátad mögött? Netán javasolja, hogy változtass meg valamit magadon? Ha a partnered minden nap gyönyörűnek hív, csak rajtad tartja a szemét, akkor nincs probléma a kapcsolatotokkal. De amint másra fordít energiát, az bizonytalanságra utal. Be kell ismerned, hogy neked is vannak hibáid, de ezek nem lehetnek annyira rosszak, hogy más valaki ne tudna ezzel együtt élni. Ha bizonytalan vagy abban, hogy nem csak te érdekled őt, akkor érdemes elgondolkozni a kapcsolatotokon.

Ha félsz, hogy megcsal

Ha partnerednek társkereső alkalmazások vannak a telefonján, vagy kapcsolatot tart az exeivel, akik még érzelmet táplálnak iránta, akkor ez figyelmezető jel. Ha sosem ad aggodalomra okot, és mindig megbízható, akkor természetes nincs köztetek semmi gond. Ha azonban kiborul azon, mert szembesíted az exekkel, vagy a társkeresős titkaival, akkor ez sok jót nem jelent. Nincs azzal baj, hogy félelem van a szívedben a megcsalástól, de ezt neked kell legyőzni, viszont a másik fél sokat segíthet ebben.

Ha nem akarsz ostoba kis harcokba belemenni

A partnerednek komolyan kell venni az érzelmeidet, hiszen a te véleményed is ugyanúgy normális és fontos. Ha mindig összevesztek valami ostobaságon, akkor érdemes néhány lépést hátra lépned ilyenkor és megkérdezni magadtól, hogy milyen jó oka van annak, hogy mindig dühös leszel ezektől a vitáktól. Lehet, hogy a másik személy észrevétlenül megpróbálja szabatolni a kapcsolatotokat. Lehet, hogy a másik fél azt hiszi, hogy nem méltó a szerelemre. Ha ez is történik, akkor emlékeztesd magad arra, hogy értékes vagy és minden vitát meg lehet beszélni felnőtt emberek módjára. Ha nem megy a kapcsolat állandó vita nélkül, akkor meg kell gondolni, hogy tényleg együtt tervezetik-e a jövőt.

Ha nyomás érkezik a másik féltől, hogy hogyan nézz ki, hogyan viselkedj

Ha a kedvesed úgy szeret téged, ahogy vagy, és elmondja, hogy milyen szépen nézel ki nadrágba és szoknyában is, és ugyanúgy vonzódik hozzád, amikor reggel kikelsz az ágyból, vagy amikor kisminkeled magad, akkor minden rendben van. Azonban, amikor nyomást helyez rád, hogy csak akkor szeret, ha megváltozol, akkor az nem jó irány. Ilyenkor meg kell tanulnod felismerni, hogy igenis szép vagy kívül és belül is. Meg kell állnod, hogy keményen viselkedj magaddal, mert ez a probléma nem benned van, hanem a másik személyben.

Ha nem érzed a másikkal az összhangot az ágyban

Ha a partnered megkérdezi, hogy mit csináljon az ágyban, és mivel okozzon örömöt, akkor erőfeszítéseket tesz arra, hogy jobb legyen. Ha csak arra törekszik, hogy minél hamarabb vége legyen a dolognak, és csak a saját öröme hajtja, az nem jó jel. Ez fordítva is lejátszódhat, lehet hogy neked is időre van szükséged, hogy rájöjj, hogy mitől érzed jól magad vele. Mindaddig amíg nem tanítod meg a másiknak, hogy mi az ami tetszik neked, akkor ő sem tud bizonyítani, és ettől rosszul érzheti magát. Beszéljetek őszintén a szexről, és ez nem fog kettőtök között gondot jelenteni.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *