LOADING

Type to search

Eszem-iszom

7 recept, hogy a zöldséges étel is ünnep legyen! (Akár hétköznap is…)

Share

A zöldségfogyasztás szinte minden családban problémát jelent. Általánosságban elmondható, hogy a nők szívesebben fogyasztják őket, a férfiakat nehezen, de azért időnként rá lehet venni, a gyerekek pedig elég válogatósak ezen a téren, van, amit megkóstolni sem hajlandóak, vagy épp egyik napról a másikra már nem hajlandóak megenni azt a zöldségfajtát, amivel eddig semmi bajuk sem volt.

Ha nem vagy hajlandó feladni a harcot és mindenképp rá akarod venni a családod a redszeres(ebb) zöldségfogyasztásra, ebben a videóban mutatunk néhány tippet, hogy teheteted változatosabbá a zöldségköreteket, milyen fűszerekkel dobhatod fel őket és hogyan tálald, hogy kedvet kapjanak hozzá az asztalnálülők, hogy megkóstolják!

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *