LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ne randizz Kos nővel, amíg *ezeket* nem tanultad meg!

Share

Visszavonhatatlanul beléptünk a Kos havába, ezért tartunk egy felkészítést, hogyan kell bánni a hónap szülöttjével, a Kos nővel.

Fogadd el a bátorságát!

A Kos az állatövi jegyek legbátrabbika, és ez a bátorság az élet minden területére kiterjed. Bármit megtesz, hogy ez a dolog működjön kettőtök között és nem számít, hogy mennyire rögös vagy zökkenőkkel teli az út. Soha nem úszik együtt az árral, és nem szeretik, ha bekatulyázzák. Megvan a saját története, a saját identitása és nem szégyell semmit. Ne próbáld beilleszteni a tökéletességről alkotott képedve, inkább próbáld meg elfogadni olyannak, amilyen.

Fogadd el az őszinteségét és nyersességét!

Mert ami a szívén, az a száján. Néha tapintatlan tud lenni, de mindig képes bocsánatot kérni, ha észreveszi, hogy megbántott valakit. Ritkán találkozik olyan valakivel, aki képes kezelni ezt a nagyképűnek tűnő énjét és gondolatait nem veszi személyes sértésnek. De ha türelmes vagy, meg tudtok küzdeni a benne lévő nyersességgel.

Engedd el a múltját és emelkedj felül a tökéletlenségén!

Mert, hogy van neki. Amikor bármi negatívról van szó, ami az életében történik, gyorsan és hatékonyan feldolgozza őket, majd elengedi őket. Nem szenved a bűntudattól, ha rossz döntéseket hozott és nem emészti magát. Tudja, hogy csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit és nem koncentrál a rosszra. Helyette mindig a szerethetőt keresni magában és másokban is.

Légy kalandvágyó!

Nem egyszerűen a kalandokat szereti, hanem a spontán és impulzív kalandokat és történéseket. Soha nem keresi, de valahogy mindig megtalálják. Ezért nála minden az emlékekről szól. Őrült ötletei vannak és imádja felfedezni az ismeretlent. Ennek megfelelően utál unatkozni, valójában nem is szerepel ez a szó a szótárjában. Mindig keresi a változást, a fejlődést, ami számodra is egy igazi végtelen kaland lehet…

Fogadd el a függetlenségét!

Valójában nincs rár szüksége. Része vagy az életének, de nincs rád szorulva. Független és önálló. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok. Lehet, hogy néhány óráig nem hallasz felőle, de ez nem jelenti azt, hogy nem akar beszélni veled. Nem fogod állandóan látni, de ezt nem jelenti azt, hogy nem érdekled. Ne félj őszintének lenni vele és elmondani neki, hogy szükséged van a jelenlétére. Az őszinteséget és konkrétumokat mindig értékeli, és időt fog szakítani rád, mert nagyon jól tud priorizálni.

Natalie/pexels.com

Fogadd el a nagy szívét!

Nem csak, hogy szeret szeretni, de hihetetlenül megbocsátó is. Egyáltalán nem haragtartó. Tökéletesen jóvá tudja tenni a hibákat. Nem hagyja, hogy a dolgok elfajuljanak, ezért beszélni akar róla és szüntelenül keresi a megoldást. Mindig megadja a második esélyt, ezért nem érdemes visszaélni ezzel.

Légy vele türelmes!

Mert ő nem az…

Értékeld a mély gondolkodását!

Egy Kos soha nem sekélyes. Lehet, hogy néha úgy tűnik, hogy a pillanatban él, de ez nem jelenti azt, hogy az agya nyugalomban van. Folyamatosan jár az agya, egyfolytában gondolkodik, elemez és álmodozik. Nem csak egyszerűen remek beszélgetőtárs, de újszerű meglátásaival és szemléletével még meglepetésekre is képes.

Mindig add meg neki a figyelmet!

Mindig magabiztos és tisztában van a saját képességeivel. Szüksége van a figyelmedre és arra, hogy meghallgasd. Nem akar mindenki figyelmének középpontjában lenni, csak tudnia kell, hogy ott van a te .figyelmed középpontjában.

Légy felkészülve a kötelezettségvállalásra!

Egy Kos nő mindig megtalálja, amit keres. És ez igaz a párkapcsolataira is. Ha megtalálta az igazit, akkor nem fél elkötelezdni és ezt várja tőled is. Ha ilyenkor kifogásokkal állsz elő és arra hivatkozol, hogy még nem ismeritek egymást eléggé, akkor itt a vége.

Légy felkészülve a szenvedélyre!

Üldözni fog, csókolni, ölelni, hozzád bújni, mérgelődni…de te ne légy dühös rá emiatt, inkább beszélgess vele. Valakinek ez fojtogató lehet, míg másoknak fontos, és ettől érzik úgy, hogy törődnek a másikkal és velük is törődnek. Legjobb, ha kitalálod, te melyik csoportba tartozol…

Készülj fel, hogy szerelmes leszel belé!

Mert ez könnyen megtörténhet, és ha igen, akkor nem fogod megbánni!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *