LOADING

Type to search

Élem

Valójában *ezért* nem érdeklődik már irántad…

Share

Elvesztette az érdeklődését, mert nem tudott eligazodni rajtad. Nem tudta értelmezni a vegyes jeleket. A szavaid nem támasztották alá a cselekedeteidet. Ezért inkább elfordult tőled.

Elege lett a kifogásokból.

Érezte, hogy a szíved még mindig másért dobog. Pontosan tudta, hogy a vég kezdete lenne, ha továbbra is melletted maradna.

Egy férfi pontosan tudja, mit kell tennie, ha meg akar kapni egy nőt. Ám azt is, mikor kell feladnia minden próbálkozást, mert úgysem lesz eredményes.

Érezte, hogy nem állsz még készen egy új kapcsolatra.

Nem akarod még kinyitni a szíved, megélni az intimitást. Talán még arra sem készültél fel igazán, hogy újra bízni tudj. Ez persze rendben van. Ugyanakkor az ő döntését sem vonhatod kétségbe.

Azért is ment el, mert tudta, hogy bántani fogod – persze akaratlanul.

Ha még mélyebben belegabalyodik ebbe a dologba, ha beléd szeret, akkor össze fog törni. Mert te még nem tartasz ott. Te még mindig a sebeidet nyalogatod a legutóbbi szakítás után. Megérti. De nem akar csalódni.

Inkább választja önmagát, és megszakítja veled a kapcsolatot, minthogy fájdalom legyen a vége. Tudja, hogy így lett volna. Nem adhattad meg neki azt, amit kért.

Sem a lelked, sem a szíved nem akarta. Még nem. Szerettél volna esélyt adni neki. Tényleg megpróbáltad, de nem ment. Talán már te is látod. És talán már te is megérted, miért döntött így.

Felkeltetted az érdeklődését.

Azt hitte, te leszel az a nő, aki mellett végre boldog lehet. De aztán rájött, hogy sajnos nem. Mert neked még időre van szükséged. És azzal, hogy elment, tulajdonképpen ezt adta meg neked: az időt, hogy újra visszatalálj önmagadhoz.

A sugárzó, boldog, szerelemre kész énedhez…

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *