LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

Teljesen normális, hogy sírsz ezeken a dolgokon… (Nyugi, mi is.)

Share

Semmi gond nincs azzal, ha elérzékenyülsz. Sírni egyáltalán nem gyengeség, sőt kifejezetten jót tesz a testünknek, és a lelkünknek, ugyanis megkönnyebbülünk tőle és jó stresszlevezetés is. Ha a következő tizenkét dolog egyike közben elerednek a könnyeid, akkor ne kérj bocsánatot!

 1. Fizikai érintkezés: a koronavírus miatt a testi kontaktusok száma szinte eltűnt. Persze az ölelkezést most sem ajánljuk, de ha maszkban megölelsz valakit és közben elszakad a cérna és sírni kezdesz, akkor ne szélgyelld!
 2. Nosztalgiázás a múlton: elmész egy régi hely előtt, ami egykoron sokat jelentett neked és megállsz nosztalgiázni néhány percet, akkor bepárosodik a szemed.
 3. Cuki és megható állatos videók: szinte az összes cuki és szívmelengető állatos videón kicsordul a könnyed és megreped a szíved? Ha egy állat jó helyre kerül annak lehet örülni és kell is! Ezek úgyis örömkönnyek, annál pedig nincs jobb!
 4. Egy csodás film vagy egy nagyszerű zene: ha szuper érzelmes vagy, akkor nem kell különösen szomorúnak lenned sem ahhoz, hogy szipogni kezd egy szép dallamon, vagy filmes jeleneten.
 5. Amikor meg fog jönni a menstruációnk: ilyenkor a hormonok annyira tombolnak bennünk, hogy képesek vagyunk egy margarin reklámon sírni, vagy attól, ha egy barátunk kedveset mond nekünk.
 6. Amikor fáradt és éhes vagy: a legrosszabb kombináció, mert ilyenkor minden hülye apróság is sírásra késztethet.
 7. Amikor valaki dühösen beszél velünk: az érzékeny lelkületű embereknek ez bizony nem esik jól és könnyel eltörthet a mécses.
 8. Nosztalgikus dalok: ha meghallgatsz egy olyan dalt, ami egykor sokat jelentett neked valaki miatt, akkor az emlékek hatására bizony sokszor előbukkannak a könnyeid is.
 9. Amikor meglátsz egy nyugdíjas párt: ha két idős egymást gyengéden szerető embert pillantunk meg, akkor nehéz gátat szabni az érzelmeinknek.
 10. Lehangoló hírek: amikor mások egészségügyi megpróbáltatásairól olvasunk akkor bizony tehetetlen dühünkben csak sírni tudunk. Nyugi, nem vagy ezzel egyedül!
 11. Közösségi összefogás ereje: amikor meglátod, hogy valahol valaki (legyen az egy egyén, vagy egy csoport) támogatni kezd egy elesett embert / szervezetet, akkor a meghatottságtól és az összefogás erejétől biztos, hogy sírni támad kedvünk.
 12. Családi kötelékek: látod, hogy a gyermeked, hogyan néz az édesapjára, nagymamájára vagy éppen mennyire szereti a háziállatotokat? Hát lehet ezen nem rögtön bőgni?

Te min sírtál utoljára? Valld be kommentben bátran!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *