LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

A legfrissebb tavaszváró illatok az idei szezonra

Share

Úgy fest, most már valóban itt a tavasz és velünk is marad a jó idő, így hát épp itt az ideje, hogy a fűszeres, karakteres illatú parfümöket és testápoló szereket lecseréljük könnyű virágos, gyümölcsös aromákra és hagyjuk, hogy egy kicsit a lelkünk is felfrissüljön!

AVON HERSTORY LOVE INSPIRES PARFÜM

Az almára emlékeztető forma igazán különleges illatokat rejt magában: a nőies jázmin keveredik az írisszel, meglepetésként pedig egy szokatlan jegy, a praliné társul hozzájuk, így alkotva egy abszolút egyedi parfümöt, amit mi is egyéniségeknek ajánlunk.

LUSH DIRTY TESTPERMET

Ne tévesszen meg a külső (mi egyébként imádjuk ezt a fajta flakont), a Dirty egy nagyon is friss, üde illatot takar, ami a mentával egyből felébreszt. Ha te is nehezen ébredsz, mindenképp ajánljuk, hogy a kávé mellé ezt is próbáld ki.

OLIVE & OLIVA FRUIT BASKET TUSOLÓGÉL GYÜMÖLCSÖS ILLATTAL

Egy kosárnyi gyümölcs lazít el a nap végén, vagy épp add lendületet a napindításhoz. Ennél tavasziasabb tusfürdőt keresve sem találnánk!

THE BODY SHOP POMPÁS BRISTISH ROSE NESZESSZER

Ahogy elkezd éledezni a természet és kizöldülnek a fák, egyre több nyíló virággal is találkozunk. Bár a rózsára még egy kicsit várni kell, ezzel a válogatással előbbre hozhatod a találkozást.

Spirit&Home Always, Forever – illatgyertya hazai manufaktúrából

Ha te is az a típus vagy, aki télen-nyáron imád gyertyákat égetni, akkor mindenképp szerezd be ezt az extra cuki, parfümös, exkluzív illatú gyertyát! Anyák napjára is kitúnő választás!

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *