LOADING

Type to search

Ajánlom Eszem-iszom Inspiráció

Egészséges reggelik home office idején

Share

Tudjuk, hogy a legtöbbször egy gyors és laktató szendvics a megoldás, ha otthoni reggelikészítésről van szó, de mindig kifizetődő, ha az ember tíz perccel többet szán a reggelijére és valami finom, változatos, netán egészséges étellel indítja a napját. A home officeban dolgozók sem mondhatják el magukról, hogy tengernyi szabadidejük lenne, de szeretnénk, ha ők is sarkítanának pár percet a délelőttükből arra, hogy meglepjék magukat egy minőségi étkezéssel!

Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, elég, ha az unalmas rántotta helyett más formában tálaljuk a tojást, vagy ha gyorsan összerakunk egy zabhelypes muffint, és máris teljesen más hangulatban indul a reggelünk, ami megadja szükséges energialöketet!


Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *