LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

6 fontos lecke, amit tanulhatsz egy szakítás után

Share

A szakítás sosem könnyű, ellenben sokat lehet tanulni belőle. Légy nyitott az újdonságokra, és közben próbálj meg felejteni. A többi rajtad múlik már csak!

#1 Nem leszel kevésbé magányos egy új kapcsolatban

Annyira hiányozhat a kapcsolatban élés érzése, hogy bárkivel megelégszel. Viszont ne feledd: egyedül lenni sokkal jobb, mint rossz emberrel lenni. Ha valakivel együtt vagy és nem felel meg neked az illető, akkor magányos leszel akkor is, amikor valakivel együtt vagy és egy takaró alatt fekszetek. A magány nem múlik el varázsütésre egyszerűen azért, mert a kapcsolati státuszod egyedülállóból kapcsolatbanra változott!

#2 Ne törd össze más szívét, miközben a sajátodat akarod meggyógyítani

Ha úgy menekülsz egy új kapcsolatba, hogy a régi még le sem zártad az nem fair. Se az új pároddal, se a régivel, magaddal szemben pedig pláne. Ha valóban vannak félelmeid, akkor beszéld ezeket meg a felekkel. Ugyanolyan káros összetörni a másik szívét egy induló kapcsolatban, mint egy régóta működőben. Gondolj csak bele: neked jól esne fordított helyzetben a párod tétovázása!

#3 Ha azért kezdesz új kapcsolatba, hogy a régi elfeledd

Ha még mindig megőrülsz az exedért, és az új párodat csak vele hasonlítod össze, akkor az baj. Lehet, hogy a szíved még mindig a másiké, és megrekedtél a múltban, de bármennyire is szeretnél továbblépni a megtört szívre gyors gyógymód még nincs. Adj időt magadnak, és csak akkor kezdj új kapcsolatba, ha a régit már elfeledted, és tovább tudsz már lépni.

#4 A legjobb út a boldogságra az exed nélküli élet

Ha úgy érzed, hogy mindig visszahúznak a régi párjaid, és újra és újra ott az az érzés, hogy újrakezd a kapcsolatodat az exeddel, akkor változtatnod kell. Nem szabad, hogy a régi szerelmed pokollá tegye az életedet azzal, hogy nyomorulttul érezd magad miatta. Helyette inkább mutasd meg az exednek, hogy van életed utána is. Légy boldog, élj szabadon és fesztelenül. Nem baj ha látja, hogy vannak barátaid, családod, ellenben csak azért ne legyen új partnered, hogy féltékennyé tedd az előző párodat!

#5 Teljesen tovább lehet lépni egy szakítás után

Lehet, hogy most még nem hiszed egy friss szakítás után, de nyugi, nem csak az exedet érdekled! Lesznek új emberek, akik majd nyitottak lesznek rád, és az élet nem áll meg. Ezt vésd jól az eszedbe! Újra visszatérhetnek az izgulós randis esték, az első csókra várakozás, a kacérkodás és flörtölés időszakai is. A szakítás az exeddel nem az életed vége, hanem valami új kezdete.

#6 Ha mással vagy, ne érezd rosszul magad

Amíg nem bántasz azzal senkit, hogy viszonyba kezdesz valakivel, aki nem az exed, addig nincs gond. Csak beszéld meg őszintén a szándékaidat az illetővel. Ez a kapcsolat segíthet azon, hogy túllegyél a régi szerelmeden, és ha a másik is nyitott arra, hogy később ebből kapcsolat legyen, akkor nyert ügyed van. Mindig beszélj őszintén az érzéseidről, és ne érezz szégyent. Szingliként bármit megtehetsz a testeddel, ami jó neked!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *