LOADING

Type to search

Ajánlom Budapest

Idén online rendezik meg a 41. Tavaszi Fesztivált – mutatjuk a programokat is

Share

A vírushelyzet sajnos nem teszi lehetővé idén se, hogy a Tavaszi Fesztivál programjait látogassuk. Szerencsére a szervezők nem keseredtek el, hanem gyorsan online programsorozattá tették a fesztivált, mi pedig nem győzünk választani a sok jó program között. Íme a lista, hogy idén mikkel kapcsolódhatsz ki!

Európa egyik legkomolyabb múltra visszatekintő összművészeti fesztiválját április 9-18. között rendezi meg a Budapest Brand nZrt. Az idei online programsorozat felidézi a négy évtizedes hagyomány egy-egy emlékezetes pillanatát, és bemutatkozási lehetőséget ad korunk jelentős alkotóinak – műfaji megkötések nélkül.

A tíznapos virtuális fesztiválon megjelenik színház és kortárs tánc, komoly- és könnyűzene, néptánc és képzőművészet, hűen követve a korábbi fesztiválok összművészeti törekvéseit.

Idén ezek is várhatóak a 41. Tavaszi Fesztiválon

A 90. születésnapját ünneplő Novák Ferenc Tata koreográfiája, Snétberger Ferenc és a Keller Kvartett Hallgatója, Bodó Viktor rendezése, Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska Pilinszky 100 c. előadása mellett számos más, színes és izgalmas program érkezik a fesztivál online terébe.

Az archív felvételeket és friss közvetítéseket az érdeklődők a fesztivál honlapján és a társintézmények saját weboldalain, 24 órán keresztül érhetik majd el.

Nézd meg te is a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivál beharangozó videóját és vegyél részt április 8-ától a programokon:

https://www.youtube.com/watch?v=0d5qVCsshaQ

A részletes program a Budapesti Tavaszi Fesztivál weboldalán érhető el: https://budapestitavaszifesztival.hu/

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *