LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Rácsodálkozom

6 jel, hogy *Ő* nem akar téged igazán…

Share

Megtaláltad a tökéletes embert, de ő nem igazán reagált a közeledésedre úgy ahogy szeretnéd? Hát igen… Nehéz beismerni, ha valakit el kell engedni, de bizony néha nagyon is szükséges dolog. Ha a következő dolgok egyike is felmerül, akkor érdemes elgondolkozni ezen.

Ha egy ideje ismered már, de semmi sem változott

Ha a szándékod kinyilatkoztatása után továbbra is vegyes jeleket tapasztalsz a másik emberen, és még mindig nem képes irántad elkötelezni magát, akkor valószínűleg elvesztegetett idő volt számodra. Lehet, hogy úgy érzed, hogy megéri a befektetett időt az illető, de ez nem mindig a legjobb ötlet. Persze tudod, hogy nem akarsz lemaradni egy megfelelő emberről, mert túl elfoglalt vagy, hogy párt keress, de ha olyan emberre koncentrálsz, aki semmit sem változott irányodba sok idő után, akkor eljött a búcsúzás ideje.

Ha világossá tette, hogy nem érdekled

Ha leültetek egy asztalhoz és elmondta, hogy nincsenek irántad érzései, vagy nem akarja tönkretenni a barátságotokat, vagy nem áll készen még egy kapcsolatra, akkor nem szabad reménykedned abban, hogy meggondolja magát. Nem változtathatod meg a véleményét, és nem tudod rávenni arra, hogy szeressen. Tartsd tiszteletben a döntését, és lépj tovább.

Ha teljesen más szakaszban tart az életetek

Ha komoly kapcsolatra vágysz, de ő inkább még élvezné az életet, ha ő nem akar házasodni, de te már igen, akkor mondj le róla. Az érzéseid nem elegek ahhoz, hogy ez a kapcsolat működjön. Ugyanazon az oldalon kell állnotok a jövőtök érdekében, és meg kell állapodnotok a nagy dolgokban. Ha ez nem valósul meg, akkor inkább lépj tovább. Minden esetre fontos, hogy őszintén beszéljétek meg, ki, mit akar.

Ha van barátnője

Nem számít, ha olyan jeleket küld, amik egyértelműek, hogy érdekled és az se számít, ha bevallja, hogy veled jobban érzi magát, mint a jelenlegi kedvesével. Ha valóban veled akar lenni, akkor szakít a párjával, és veled lesz. Ha nem akarsz egy párkapcsolati balhéba kerülni, akkor mondd meg neki, hogy keressen, ha eldöntötte, hogy kivel szeretne együtt lenni, mert te nem szeretnél hozzájárulni a szívek összetöréséhez.

Ha rosszul bánik az életében jelen lévő nőkkel

Persze, lehetsz te a kivétel, de ha mindenkit megcsalt, akivel randizott, ha nem mutatott tiszteletet a barátnői, női családtagjai iránt, akkor ne állj le vele. Ha a nőket csak tárgyként kezeli, akkor ezt nem fogod tudni megváltoztatni, bármennyire is szeretnéd.

Ha már nem emlékszel, hogy miért is tetszett meg igazán

Kérdezd meg magadtól, hogy valóban szereted-e ezt a személyt, vagy csak megszállottja vagy? Néha olyan hosszú ideje vágyódunk valaki után, hogy már nem emlékszünk arra, hogy miért is tetszett nekünk Ha mostanság már csak idegesít ez a személy, és több drámát élsz át miatta, mint amit elviselnél, akkor nem érdemes futni tovább utána. Nyugodtan sétálj el. Úgyis találsz mást utána, akivel kölcsönös lesz az érdeklődésetek egymást iránt!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *