LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Csillagvizsgáló: ilyen hatással lesz rád az április 11-i újhold…

Share

Talán te is érzed, hogy ezen a tavaszon nagyon különleges energiák mozognak. A kérdés, hogy rád milyen hatással van? Súgnak egy picit a csillagok.

Kos – Mivel ez az időszak amúgy is rólad szól (Boldog Szülinapot!) nagyon elemedben vagy. Ami viszont meglepő, hogy régóta halogatott dolgok kerülnek előtérbe, és úgy tűnik, néhány kellemetlen kötelezettségnek is eleget fogsz tenni. Ideje elintézni már ezeket a dolgokat!

Bika – A te időszakod közeleg és ezt érzed is. Tele vagy önbizalommal és tervekkel, amelyeket azonban még át kell gondolnod. Ha segítségre és megerősítésre van szükséged, most tudod, hogy kihez fordulj.

Ikrek –  A kreatív energiáid szinte az egekben! Váratlan helyzetekből is ki tudod hozni a legtöbbet, ugyanakkor érzed, hogy új emberekre, (akár magánéletben akár munkában) van szükséged. Jó megérzés! Nézz körül, néhány új társ vár rád.

Rák–  Talán azt hitted, hogy végleg kimerültél és pihenni vágysz, de a következő hetekben új lehetőség kopogtat. Ne hagyd ki! Van még tartalék, vágj bele, menni fog!

Oroszlán – Egy régóta esedékes beszélgetés vár rád, ami segít lezárni egy korszakot. Talán halogattad, de most eljött az ideje. Ezt te is tudod. Ess túl rajta, már nagyon időszerű.

Szűz –  Eljött az önreflexió ideje. Talán ez elmúlt időszakban nem is vetted észre, de sok olyan dolog történt, ami miatt meg kell állnod egy picit. Gondold át ki vagy, és merre tartasz.

Mérleg – Erőteljes tranzit elé nézel. Valamitől vagy valakitől el kell szakadnod és talán ez megrémít. Bárhogy is döntesz tudnod kell, hogy néhány változásnak ideje van. Talán pont ennek.

Skorpió – Mostanában háttérbe szorult az önszeretet, pedig nagyon rád férne. Bármivel is voltál elfoglalva pihenj picit, mert újra kell töltened az elemeket.

Nyilas– Tűzjegy vagy, így nem meglepő, hogy ez az újhold feltölt téged. Ideje leporolni a listáidat és nekilátni a tavaszi feladatoknak. Meglátod, hogy nagyon gyorsan fogsz haladni mindennel, mert tele leszel energiával! Támogatókban sem lesz hiány, ne aggódj!

Bak – Valamilyen nehézségtől fogsz most megszabadulni. Talán véget ér egy hosszabb munka, vagy a helyére kerülnek dolgok? Egy biztos: vidám hetek elé nézel, élvezd nyugodtan a szabadságot ami megadatik!

Vízöntő – Talán nem érted miért örül mindenki a tavasznak, amikor neked egyébként is jó kedved van hetek óta. Most inkább nyugalomra vágysz és nem belevetni magad mindenbe. Tegyél így, de azért időnként csörögj rá a barátaidra, hiányzol nekik!

Halak – A tanulási időszakod mostanában ér véget, dőlj hátra és élvezd az életedet, amit magadnak teremtettél és legyél büszke magadra! Árad belőled az önbizalom, és még az is lehet, hogy ezt egy különleges személy is észre fogja venni…


Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *