LOADING

Type to search

Ez+az Mozizom Utazom

10 szabadtéri mozi, amitől leesett az állunk

Share

Egy jó film lenyűgöző környezetben igazán különleges és egyben szokatlan élmény is, amelyet az utazni vágyó, de a biztonságot is szem előtt tartó emberek jó része nagyon tudna élvezni. 

A világ különböző pontjain található üdülőhelyek és hotelek mindig is igyekeztek minél ötletesebben gondolkodni, annak érdekében, hogy versenyképesek legyenek. Vannak, akik olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a legújabb csúcstechnológiák vagy a speciális gyógyfürdők, míg mások ínyenc főzőtanfolyamokat, különleges könyvtárakat, míg megint mások egy csipetnyi Hollywood-ot kínálnak vendégeiknek komplett szabadtéri mozik formájában. Íme egy tucat meghökkentő szabadtéri mozi, amelyet mi is szívesen kipróbálnánk.

Szabadtéri mozi Ománban


Six Senses Zighy Bay

Ha valamikor olyan szerencsében lesz részed, hogy eltölthetsz néhány meleg nyári estét Ománban, akkor ezt a szabadtéri strandolós és egyben filmnézős élményt semmiképp ne hagyd ki. A hotel egyik különleges szolgáltatása a holdfényes mozizás, amelyhez ráadásul még popcornt és jégkrémet is felszolgálnak.

Szabadtéri mozik a Maldív-szigeteken


Velassaru Island

A Maldív-szigeteken nyaralva csupa különleges filmélményben lehet részünk. Több hotel is emlékezetes estét kínál csillagokkal, homokos tengerparttal és a víz megnyugató és időtlen látványával.


Cinefushi at Constance Moofushi

A szigeteken több igen különleges helyszín is található a mozi szerelmeseinek és mindegyik felettébb romantikus. A Velassaru-sziget hűtött (jól olvastad, tényleg az) szabadtéri moziterme egy döbbenetesen gyönyörű tengerparti környezetben fekszik. A Cinefushi at Constance Moofushi-ban pedig akár 100 film közül is választhat, aki kedvet kap egy kis óceánparti mozizáshoz.

Úszó mozi Thaiföldön

A Soneva Kiri Cinema Paradisot a régi filmek szerelmeseinek találták ki. A buja dzsungel amúgy is nagyon különleges helyszín egy filmnézéshez, hát még egy olyan mozi, amelyik a vízen van! Abszolút mindent felülmúl…

Miami Beach szabadtéri mozi, Florida

Miami Beach egyik különleges eseménye a szabadtéri filmvetítések. Egy utazási író a legtrendibb trópusi rejtekhelynek nevezte, amelyet olyan extrák tesznek még egyedibbé, mint az alacsonyan fekvő függőágyak és a hatalmas szabadtéri képernyő.

Beach Cabanas, Los Cabos, Mexikó

Ha valaha a mexikói tengerpartra sodor az élet, akkor ne hagyd ki Los Cabos gyönyörű strandjait, és persze a Beach Cabanas hotelt se, amely igen híres páratlan tengerparti moziélményéről. Ez a kis úszómedencével ellátott magánmozi nem csak remek filmekkel, de egészen elképesztő óceáni kilátással is szolgál.

Moziestek Marokkóban

A lenyűgöző Kasbah Tamadot a zord Atlasz-hegységben fészkel, és
a filmnézést egy természetes amfiteátrumban tartják- természetesen a medence közelében.

Coconut Beach, Bahama-szigetek

David Copperfield varázslatos üdülőszigetén Muscat Bay-ben található ez a mesés pálmafás mozi, ahol remek filmeket nézhetünk meg a szabad ég alatt egy kényelmes nyugágyban pihengetve.

Mozi a csillagos ég alatt, Phoenicia, New York

A kisváros lakosai saját maguknak találták ki a szórakozás eme fajtáját, ahol rendszeresen összegyűlnek egy kellemes nyári moziestére.

Montjuic Kastély, Barcelona

Igaz, ez sem szálloda, de érdemes megemlíteni ezt a Barcelonában található erődöt, amelynek egyébként igencsak hírhedt története van. Manapság azonban a helyiek átalakították és átadták a nyilvánosságnak, hogy ilyen remek és praktikus célokra használják. Ha legközelebb te is ebben a varázslatos városban találod magad, mindenképpen fogj egy takarót, csomagolj össze egy piknikre való vacsorát, és irány ez az évszázados kastély, ahol egyszerre élvezheted a csodálatos naplementét és persze egy jó filmet.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *