LOADING

Type to search

Főoldal Inspiráció

Ha a Pandémia alatt szakítottak veled, akkor ez neked szól…

Share

Tudom, hogy sokszor merül fel benned a kérdés, hogy mindent jól csináltál-e. Azt is kérdezed magadtól, hogy ez az egy év, amin túl vagyunk milyen hatással volt rád és a kapcsolatodra.

Figyelj picit.

Valójában egy szívességet tett neked azzal, hogy kisétált az ajtón. Talán nem volt elég felnőtt, vagy nem akarta igazán. Bárhogy is legyen, elhagyott. Elment. Nem hagyott neked lehetőséget arra, hogy megbeszéljétek a dolgokat.

Döntött és lépett. Te pedig magadra maradtál egy olyan helyzetben, ami nagyon nehéz. Nehéz és váratlan, próbára tesz mindenkit.

Nehéz most összeszedni magadat. Egy csomó olyan dolog nincs most meg, amire szükséged lenne. Szívesen beülnél egy kávézóba, és kibeszélnéd magad a barátaiddal. Talán éjszakába nyúlóan buliznál, hogy jobb legyen, vagy autóba ülnél és meg sem állnál a tengerig.

De nem lehet. Marad a telefon, a net, az unalomig nézett sorozatok, te pedig magányos vagy.

Magányos és összetört a szíved.

De ne felejtsd el, hogy soha nem fog bocsánatot kérni azért amit tett, és ebben a pokolian nehéz helyzetben csak egy valamire számíthatsz: magadra.

Volt egy elképzelésed a jövőről, ami eltűnt abban a pillanatban, amikor ő kisétált az ajtón. Voltak terveid, álmaid. Ezeket most mind törölnöd kell. Előről kell kezdened. Megint.

De én hiszek benne, hogy menni fog.

Legyél büszke magadra az apró dolgokért. Azért, hogy felkelsz minden nap, és teszed a dolgod. Azért, mert tudod, hogy jár neked, hogy szomorú legyél, jár neked, hogy sírj.

Legyél büszke magadra, mert hatalmas erőfeszítéseket teszel, és mégis, mégis haladsz az utadon. Tanulsz és erősődsz. Minden nap.

Soha ne felejtsd el, hogy minden okkal és érted történik, még akkor is, ha ezt most nem látod. De hidd el: így van.

Adj magadnak időt, mert minden nap könnyebb lesz. Csak egy picit és nem azonnal, de könyebb.

Minden.

Egyes.

Nap.

Ez is érdekelhet:


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *