LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

Itt a KOS szezonja – tudd meg, hogy melyik csillagjegy hogyan passzol a Koshoz

Share

Március 21-től egészen április 20-ig tart a Kos szezonja, aminek központjában természetesen a Kos csillagjegy szülöttei állnak. Ez a csillagjegy a spontán ötletekeivel sokszor zavarba ejti a környezetét. De hogyan jön ki a Kos a többi csillagjellel? Íme a válasz:

(Haladj lefelé, és tudd meg kivel passzol a legjobban.)

Ikrek

Az Ikrek gyors eszűek és mindig mozgásban vannak, ezért a Kos értékeli a rugalmasságukat és azt, hogy hajlandóak velük új dolgokat kipróbálni. Az Ikrek nem riad vissza a Kos merészségétől, és intellektuálisan izgalmas beszélgetéseket folytathatnak ketten. Szeretik az új dolgok megtanulását, és szeretnek a pillanatnak élni, ezért sosem érzik magukat korlátok közé szorítva, ha együtt vannak.

Oroszlán

Az Oroszlán és a Kos egyaránt tűz eleműek így, sokban hasonlítanak. Ha ketten együtt vannak, akkor át akarják venni a felelősséget a másiktól, mert született vezetők, de a tiszteletet mégis megtartják egymást között. A Kos csodálja az Oroszlán elszántságát, és azt, hogy a ranglétrán hogyan halad egyre feljebb és feljebb. Az Oroszlán és a Kos akkor boldog, ha a partnerük minden figyelmüket rájuk fordítja, így olyan társat keresnek, ahol ez így van.

Nyilas

Egy másik tűz elemű csillagjegy, aki könnyen összekapcsolódhat a Kossal. Mindkét jegy értékeli a függetlenséget, és a kalandvágyat, még akkor is, ha néha mást gondolnak a világ dolgairól. A Nyilas szereti a Kos spontaneitását, és szenvedélyét, a Nyilas pedig imád a Kossal stimuláló és mély beszélgetéseket folytatni.

Bika

Ez az ellentétek vonzzák egymást, és ez itt kétségtelenül így van. A Kos inkább kalandor, aki szabadságra vágyik, a Bika szereti a kényelmi szintjén belül maradni, és úgy véli, hogy mindene megvan, amire szüksége van. De a kettő jegy együtt mégis egyensúlyba kerülhet, ha elfogadják a kihívást a másik iránt. A Bika tétovázhat, de a Kos vezeti előre, addig amíg valamit el nem ront. Ezt a Bika nehezen viseli el, de amikor félreteszik a makacsságukat, akkor remeket csapatot alkothatnak.

Vízöntő

A Vízöntő és a Kos két olyan csillagjegy, akiket a felfedezés hajt. Míg a Kos inkább a fizikai felfedezésre hajlik, addig a Vízöntő az elme feltárásával foglalkozik inkább. A két jegy könnyen megbízhat egymásban, de problémát okozhat a köztük lévő szenvedély nagysága. A Kos kissé merész, de a Vízöntőnek tetszik ez a közvetlenség. A Vízöntők szenvedélyesek, és a Kos ebben szeretne csatlakozni hozzá, de ez sok kommunikációt igényel, mert mindketten erős jellemek.

Kos

Ki ismerhetne jobban egy másik Kost, mint egy Kos? Bár a kettő jegy hasonlít, még így is kerülhetnek a gépezetbe potenciális probémák. A Kos jelű emberek makacsak és hajlamosak gyorsan a problémákat nem előtérbe helyezni, így gyorsan elromolhatnak kettejük között a dolgok. Két Kos között sokszor paprikás a hangulat, ami kisebb (és néha nagyobb) vitákhoz vezethet.

Mérleg

A Kos és a Mérleg kívülről is teljesen másmilyen, de ez nem jelenti azt, hogy nincs bennük semmi közös. A Kos élvezi a felelősségvállalást, a döntések meghozatalát, ezzel pedig küzd a Mérleg, és ezért inkább csodálja a Kost. A Mérlegek kiválóak a béke fenntartásban, és minden oldalról tudják szemlélni a világot, ami a Kosok számára fura lehet. Időnként úgy érezhetik, hogy nagyon különböznek egymástól, de ha megtanulják tisztelni egymást, akkor lehetnek barátok is.

Bak

A Baknak és a Kosnak vannak közös vonásaik, de gyakran nem értenek egyet. A Bak és a Kos is szívesen irányít, de a Kos gyakran nem fejezi be a dolgokat, és ezzel meghiúsítja a Bak vágyait, vagy céljait. A Bakok visszafogottak, és időbe telik mire megnyílnak, és ez a Kosok számára sok türelmetlenséget okoz. A két jegy tiszteli egymást eltökéltségét, de sokszor nem találnak közös pontokat egymásban.

Rák

A két jegy nehezen tud egymással dűlőre jutni és a dinamikájuk is teljesen különbözik. A Rákok gyengéd partnert igényelnek érzelmekkel, a Kosnak ezzel problémái vannak. A Kos olyan partnerre vágyik, akik mindig készen áll a kalandokra és a szórakozásra, a Rák hajlamos ebben is habozni. A Kos kemény jellem lehet a Ráknak, aki inkább szentimentális és múltba révedező. A Rák csillagjegyűek szeretik megtervezni a jövőt, a Kos a pillanatnak él. Ha a kettő jegy találkozik, akkor kell sok türelem a részükről, hogy működjön köztük bármi is.

Halak

A Halak és a Kos kezdetben intenzív vonzást érezhetnek egymás iránt. A Halak intuatív és kreatív, a Kos pedig szenvedélyes és találékony. A Halak mint a múzsák sokszor vonzzák az emberek, és ez tetszik a Kosnak, de a Halak szentimentalitását nem tudják jól kezelni. A Halak szükségletei teljesen különböznek a Kosokétól, és ezt nehéz kijönniük, ha párba kerülnek.

Szűz

A Szűznek és Kosnak általában visszatérő problémái vannak, amelyeket nehéz komoly erőfeszítések árán tudnak csak megoldani. A Szűznek a stabilitás és a türelem fontos, a Kosnak ez nem pont az erőssége. A Kos készen áll valami kalandra, és ez frusztráló lehet a Szüzek számára. Sokszor szakítanak, de ha megpróbálják együtt megoldani a problémákat, akkor sikerülhet együtt maradniuk.

Skorpió

A Kos és a Skorpió egyaránt nagyon szenvedélyes csillagjegyek, de a hasonlóság nem csak ennyi köztük. A Skorpió egy olyan jel, amiben minden benne van. Sokszor törődnek mindenkivel, és ez eleinte tetszet a Kosnak, de később zavarni fogja. A Kosok nem hajlandóak teljesen elkötelezni magukat, és zavarja őket, hogy a Skorpió biztonságra és megértésre vágyik. A Kosokat inkább a függetlenség és a csodálat érdekli, ezt pedig nem mindig kapják meg a Skorpióktól úgyhogy nem könnyű párosítás az övék.

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *