LOADING

Type to search

Élem

7 reggeli mantra, amitől jobban fog indulni a napod!

Share

Indítsd olyan gondolatokkal a napodat, amitől energiát kapsz, amitől motivált lehetsz, és amitől úgy fogod érezni magad, hogy tiéd a világ.

A reggeli készülődés nagyon fontos rituálé sokaknál. Sokan ekkora priorizálják a napi teendőket, egy kávé vagy tea mellett átgondolják a munkájukat, és mindenféle családi feladatot, teendőt.

Ne feledjük, hogy azoknak, akiknek jó munkájuk van, nem jelenti azt, hogy automatikusan boldogan és energikusan kelnek fel egy nap. Ha te is folyamatosan nyomod a szundit, akkor érdemes egy olyan reggeli rutin kialakítani, ami a javadra válik. Ebben segíthet a reggeli mantra, ami felpezsdít és arra ösztönöz, hogy igazi amazonként kezeld a teendőid listáját.

A mantrák olyan rövid kis mondatok, amik nagy energiájú szavaival késztetésre sarkallnak. Most ilyen mondatokkal segítünk neked.

“Biztonságban vagyok, erős vagyok és minden szükséges eszközzel rendelkezem, amitől jó lehet egy napom. Hallgatok az intuícióimra, és hálát adok az életnek.”

“Ezen a napon jelen leszek. Én irányítom az életemet, én irányom a reggelemet és ezért mindent megteszek.”

“Köszönök mindent neked Élet, legyen megint jó napunk együtt és jó reggelünk természetesen.”

“Ma szükségem van a nyugodtságra, ezért szeretnék nyugodt lenni. Szeretném megkapni a nyugodtságot, és ezért dolgozni fogok.”

A mai nap nagyszerű lesz.

mert ha kimondod, akkor igazzá is válik!

Amikor a teendőlistádat írod, akkor gyakran kérdezd meg magadtól a következő mantrát.

“Szükségem van erre? Van ennek értéke?”

Ez a reggeli mantra gyakorlása lehetővé teszi, hogy figyelmes maradj mielőtt elkezded a napodat. Vegyél mély levegőket és mondogasd:

“Hálás vagyok”

Ez a mantra megadja azt, hogy mennyi pozitívum van az életedben, és máris nem szorongással indul el a napod. Ez elősegíti, hogy egészségesebb kommunikációd legyen a szeretteiddel és önmagaddal is.

Ezt olvastad már ?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *