LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Soha nem leszel elég annak, aki nem akar szeretni…

Share

Nem becsül meg. Nem ismeri el az értékeidet. Nem látja, mennyi mindent tudnál hozzáadni az életéhez. Ha azt érzed, soha nem leszel neki elég jó, akkor valószínűleg tényleg így van.

Neki nem.

Mert ő nem hajlandó erőfeszítést fektetni egy kapcsolatba – nemcsak veled, mással sem. Nem akar alkalmazkodni, konfrontálódni, figyelmet adni neked.

Azt gondolja, minden más fontosabb, mint az együtt töltött idő. Nem rugalmas. Csak akkor van veled, ha ő akarja. Az, hogy te mit szeretnél, másodlagos.

Soha nem leszel elég jó neki, ha azt érzed, hogy döntésképtelen.

Nem biztos abban, hogy veled akar lenni. Ha komolyra akarnád fordítani a kapcsolatotokat, csak kifogásokat és kibújókat keresne. Nem törődik veled. Nem tárta ki neked a szívét. Nem úgy gondol rád, mint a nőre, akivel együtt akarja leélni az életét.

Ő nem fog ott lenni melletted.

Bár folyton bocsánatot kér a munka, a megválaszolatlan üzenetek és a közöny miatt, valójában nem gondolja komolyan. Nem sajnálja. Csak ígéri, hogy legközelebb másképp lesz, ám nem lesz. Ezt te is tudod.

Nem leszel neki elég fontos…

Nem tudja, hogyan kell őszintének lenni. Hogyan kell szenvedéllyel és teljes meggyőződéssel szeretni. Fogalma sincs róla, milyen egy igazi kapcsolódás. El sem tudja képzelni, milyen az, amikor két nyitott szív összefonódik.

Mert bezárta magát.

És ezen nem hajlandó változtatni…

Nem lesz elég erős ahhoz, hogy veled legyen. Nem elég érett a kihívások leküzdéséhez. Ezért habozik, ha rólad van szó.

Ezért érzed, hogy nem vagy elég.

De ez nem igaz! Megérdemled, hogy valaki olyannal legyél, aki tényleg téged akar. Aki próbálkozik. Aki nyit feléd. Aki gondoskodni akar rólad. Aki melletted akarja leélni az életét. Valaki, aki nemcsak ígéreteket tesz, hanem be is tartja őket.

Ő az, akivel lenned kell.

Hiszen bár soha nem leszel elég annak, aki nem akar szeretni, de létezik a férfi, aki viszont nem tud betelni veled.

Olvasd el ezt is:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *