LOADING

Type to search

Családozom Élem Ez+az Inspiráció

Ez tesz Téged annyira szerethetővé, legalábbis a csillagjegyed alapján

Share

Kos

Mindenki szereti a hűségedet.

Amikor fontos vagy egy kos számára, mindig számíthatsz rá. A kos hihetetlenül elkötelezett azok felé az emberek felé, akiket szeret és bármit megtenne értük. Ha kell valaki, aki minden körülmények között ott van melletted, akkor a kosra bátran építhetsz.

Bika

Mindenki szereti, hogy különlegesnek érzi magát melletted.

A bika rendkívül szeretetteljes ember, és azt szeretné, hogy az emberek, akikkel törődik pontosan tudják, mennyire szereti őket. Képes akár a komfortzónájából is kilépni, hogy megmutassa milyen különleges vagy és hogy milyen szerencsésnek érzi magát, hogy vagy neki. Ha szeretnéd kevésbé egyedül érezni magad a világban, akkor a bikára számíthatsz.

Ikrek

Mindenki szereti a szárnyaló képzeletedet, és hogy mindig van egy jó történeted.

Az ikrek álmodozó és ötletes, bárhová is megy vonza az izgalmat. Sok mindent lehet rá mondani, de azt nem, hogy unalmas lenne. Ha valamikor szükséged van egy kis plusz energiára vagy izgalomra, akkor az ikrekre biztosan számíthatsz.

Rák

Mindenki szereti az együttérző lelkedet.

A rák mindig ott van neked, és pontosan tudja, mire van szükséged ahhoz, hogy jobban érezd magad. Szeret ő lenni a váll, amin kisírhatod magad, a megértő fül, a veled örülő barát, ha valami szuper dolog történik az életedben. A rák igazán látja és képes megérteni az embereket, ami felbecsülhetetlenül fontos tulajdonság.

Oroszlán

Mindenki szereti, hogy jó hallgatóság és remek barát vagy.

Az oroszlán dinamikus és magával ragadó személyisége vonzza az embereket. Mindenki az oroszlán barátja akar lenni, és a barátságai hosszútávon meg is maradnak, mert ő valóban nagyon jó barát. Soha nem fogod úgy érezni, hogy nem számítasz neki…

Szűz

Mindenki szereti a segítőkész természetedet és hogy rád bármikor számíthat.

A szűz okos, könnyen tanul és szívesen megosztja a tudását.
Szereti, hogy segíthet másoknak, körülötte senki nem szenvedhet hiányt semmiben. A szűzre biztos, hogy számíthatsz – bármiről is legyen szó. Mindig.

Mérleg

Mindenki szereti a kedvességedet.

A mérleg azt szeretné, ha mindenki boldog lenne körülötte. Egyensúlyra, megértésre és békére vágyik. Lágy szíve akkor a legboldogabb, amikor környezetében mindenki jól érzi magát. Soha nem ítélkezik és imádnivaló a nyitottsága.

Skorpió

Mindenki szereti, hogy szenvedélyes vagy.

A skorpió szenvedélyessége mindig ragadós. Amikor valami elbűvöli, teljesen bezárkózik és eggyé válik azzal a világgal. Kitartóan halad előre kitűzött céljai felé, amely miatt mindenki felnéz rá. Szenvedélyessége semmihez nem fogható.

Nyilas

Mindenki szereti a szabadon szárnyaló lelkedet.

Ha kalandra vágysz, akkor a nyilas a legjobb társ. Optimista természete arra bátorít mindenkit, hogy megragadja az összes lehetőséget, amit csak tud. A benne lévő kalandvágy és izgalom arra készteti, hogy olyat is megugorjon, amit mások soha nem mernének. A nyilas megmutatja az élet potenciálját és ez bizony nagyon szerethető.

Bak

Mindenki szereti, hogy amit a fejedbe veszel, azt véghez viszed.

A baknak nem kell sokat gondolkodni, ha egy kihívásról van szó. Ha úgy dönt, hogy el akar érni valamit, akkor soha nem fog megállni, amíg a tennivalók listájának metaforikus dobozát ki nem pipálja. Gyakorlatiassága és szorgalmas természete mindenki számára inspiráló.

Vízöntő

Mindenki szereti, hogy ilyen eredeti vagy.

Senki nem annyira egyedi, mint a vízöntő. Egészen különlegesen látja a világot. Sajátos gondolkodása új ötleteket és inspirációkat ad másoknak. Egyszerűen nem lehet mellett unatkozni.

Halak


Mindenki szereti az érzékenységedet és a lágy szívedet.

A halak bátran hordja a helyén a szívét, és soha nem fél a saját érzéseitől. Kedves természetű, együttérző és soha nem önző.
Minden apró erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a hozzá közel álló emberek tudják, mennyire szereti őket, és mennyire hálás azért, hogy vannak neki.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *