LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ne menj bele egy kapcsolatba csak azért, mert magányos vagy

Share

Egyedül érzed magad.

Vágysz arra, hogy ott legyen valaki melletted. Olyannyira, hogy már bármilyen kapcsolatba belemennél, csakhogy ne legyél magányos.

Ám ez egy csapda.

Akkor is rosszul fogod érezni magad, mert nem azzal az emberrel vagy, akivel lenned kell. Sőt, így még nehezebb lesz, hiszen nem önazonos döntést hoztál. Nem a vágyaid, hanem a félelmeid irányítottak.

Ne rohanj bele egy rossz kapcsolatba csak azért, mert minden barátod foglalt.

Lehet, hogy a házasság küszöbén állnak, netán gyermeket is vállaltak már, te pedig úgy érzed, lemaradsz mellettük. Tudnod kell, hogy létezik az isteni időzítés, és a házasság vagy a gyerek mindenki életében máskor jön el.

Nem szabad, hogy ez nyomást gyakoroljon rád.

A te életed, a te utad. Nem lehet összehasonlítani senkiével, mert belőled csak egy van. Tudom, nehéz figyelmen kívül hagyni másokat, ha terhes érzések uralkodnak el rajtad. Én mégis arra biztatlak, nézz mélyen magadba.

Mi az, amire igazán vágysz?

Tartsd ezt szem előtt akkor is, amikor valaki olyannal jönnél össze, aki valójában nem az eseted. Csak azért választanád, mert azt gondolod, sosem kapsz nála jobbat.

De gondolj bele! Milyen jövője van egy olyan kapcsolatnak, amely félelemből és bizonytalanságból született?

Lásd meg, mennyire értékes vagy, és soha ne érd be kevesebbel!

Persze az életünk során gyakran botlunk bele olyan emberekbe, akikről már az első randevún kiderül, hogy nem ők a megfelelőek. Ez rendben van.

Azonban nem szabad csak azért elkötelezned magadat, mert félsz egyedül lenni. Először önmagadban kell meglelned az erőt, hogy utána egy kapcsolatban is önazonos tudj maradni.

Koncentrálj most magadra.

Erősödj meg!

Aztán készülj fel a nagy szerelemre. Ha a szíved és a lelked igazán készen áll rá, akkor az élet tálcán fogja kínálni neked.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *