LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A szinglik besavanyodott vénkisasszonyok? Aligha…

Share

Nagyon sok cikket írtunk már arról, hogy ha egy nő egyedül él, azzal semmi baj sincs, még akkor sem, ha a kommentek közt állandóan felbukkan egy-egy férfi, aki javasolja, hogy inkább válassza a házasságot.

Nos.

Hatalmas tévedésben van mindenki aki azt hiszi, hogy a ha egy nő egyedül él, akkor boldogtalan, vagy épp nem kell senkinek.

Valahol nagyon szomorú, hogy még mindig magyarázni kell, hogy aki szingli, az leginkább azért az, mert nem akar MINDEN ÁRON kapcsolatot.

Lehetne, vagy nem lehetne? Ezt nem tudjuk. De épp nincs.

Számos okból előfordulhat, hogy egy ember (nem csak nők, hahó!) úgy dönt: pillanatnyilag egyedül akar élni.

Tetszik érteni? Egyedül. Akar. Élni.

Mert jó neki így. Mert épp tanulja magát, gyógyul egy rossz kapcsolat miatt, a karrierjére koncentrál, vagy csak épp lazítani szeretne és nem akar randizni.

Ez lenne olyan nagy baj?

Hagyjuk már, hogy aki szingli az biztos egyedül fog meghalni, és besavanyodott, meg a média tömi tele a fejét.

Vagy várj, utóbbiban azért van némi igazság. Mi azzal szeretnénk “teletömni” a nőtársak fejét, hogy igenis van választásod. Élhetsz egyedül, ha abban az életszakaszban vagy, és ezért semmi de semmi rosszat nem kell érezned.

Nem.

Egyedül lenni nem könnyű. Néha pokoli nehéz a magány, vagy az, hogy mindent egyedül kell megoldanod, ugyanakkor hihetetlen önuralomra, fegyelemre és önállóságra is tanít.

Érdekes, hogy még mindig a nőket vegzálják emiatt. Ha egy férfi választja ezt az életformát az teljesen rendben van.

Szóval tegyük ezt rendbe újra: egyedül élni nem ciki, sokkal inkább az a ciki, ha valaki olyan kapcsolatban van, ami számára nem megfelelő.

Aki egyedül él, az nem azért választja ezt az életformát, mert nem akar soha kapcsolatot, (bár ilyen is van, és ezt is el kell fogadni, mert az ő választása) hanem azért mert PILLANATNYILAG így döntött.

Mert megteheti.

Mert az ő élete, az ő boldogsága, és az ő választása.

Most így érzi jól magát, így döntött.

Tessék ezt türelemmel és kedvességgel fogadni. Mindjárt szebb lesz a világ, ha elfogadással fordulunk egymás felé.

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *