LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Így *szerethetsz* bele újra az életedbe a csillagjegyed szerint!

Share

Ha elvesztetted a lelkesedésedet, és az életbe vetett hitedet, akkor jól jön a segítség.

Kos (március 21. – április 19.)

Úgy szerethetsz vissza az életedbe, hogy kinyitod a szemed olyan lehetőségek felé, amelyeket általában figyelmen kívül hagynál. Minden, ami hangos, izgalmas vagy élénkítő, az mindig felkelti a figyelmedet, de csak akkor ébredhetsz valóban fel, ha az apró dolgokban is meglátod a szépséget, az érdekességet.

Bika (április 20. – május 21.)

Akkor lehetsz újra szerelmes az életedbe, ha a tanulást és a támogatást választod, ahelyett, hogy megoldanád más emberek helyett a problémájukat. Mivel mindenkiről gondoskodni akarsz, az ösztönöd, hogy megold mindenki életét sok csalódottságot és szorongást vált ki benned. Ha rájössz, hogy a megfelelő embereket csak támogatni kell, akkor ezerszer boldogabbnak és könnyebbnek fogod magad érezni.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Újra beleszeretsz az életedbe, amikor emlékezel arra, hogy az emberek közel sem annyira akarják irányítani az életedet, mint ahogy te hiszed. Annak ellenére, hogy élénk, energikus és dinamikus ember vagy hajlamos vagy sokat stresszelni azon, hogy más emberek mit gondolnak rólad. Ha attól tartasz, hogy valami hülyeséget mondasz, akkor nem tudsz önmagad lenni. Legyél önmagad, és hagyd hátra végre az aggódást.

Rák (június 22. – július 22.)

Úgy szeretsz vissza az életedbe, hogy megtanulsz békében lenni azzal, hogy a saját érzelmeidet tudod csak irányítani. Te, aki könnyen olvasol másokban, és táplálod a többiek energiáját nehéz nem túlérzékenynek maradnod a többi emberrel szemben. Ha egyszer csak a saját érzelmeidre figyelsz, akkor hosszú idő után szabadnak fogod magad érezni.

Oroszlán (július 23. és augusztus 22.)

Úgy szeretsz vissza az életedbe, hogy fogékony vagy a változásokra és mások ötleteire. Mivel a kreatív és gyors gondolkodású vagy, megszoktad, hogy mindenki kövesse az ötleteidet, de most érdemes mások ötleteihez is alkalmazkodni, és meghallgatni a többieket is. Ez hozzájárul a munkád javításához és a kapcsolataid is javulhatnak, a mentális állapodról nem beszélve.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Úgy szeretsz vissza az életedbe, hogy a nevetést és az örömöket helyezed előtérbe. A te természetes jellemedre az “elemző” és az “intellektuális” szavak illenek, de néha jó ha könnyed vagy. Szorgalmas vagy és koncentrált, és még munka közben sem mosolyogsz annyiszor, mint kellene. Adj néha szabadságot magadnak, és légy könnyed, vicces, és legyen örömöd abban, amit csinálsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Úgy szeretsz vissza az életedbe, hogy jobban jelen vagy a saját kapcsolataidban. Nincs gondod azzal, hogy barátokat szerezz, vagy megmutasd magad mások előtt, de kevés igazi barátod van. Koncentrálj tudatosan arra, hogy figyelsz az emberekre, és meghallgatod őket, mert így sokkal erősebbnek és fiatalabbnak fogod magad érezni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Úgy szeretsz vissza az életedbe, hogy hagyod magadat másokra bízni. Hiszel önmagadban mert kemény, elszánt, és szorgalmas vagy – de néha annyira önellátóként élsz, hogy nem mered magad másokra hagyni, és nem bízol az emberekben. Nem kell mindent egyedül csinálnod, és ne küzdj mindennel egyedül. Hagyd, hogy mások vigyázzanak rád, és néha segítsenek. Neked is könnyebb lesz az életed!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Újra beleszeretsz az életed úgy, hogy aktívabbá válasz a döntéseidben és magabiztosabb leszel magaddal szemben. Nincs semmi baj azzal, hogy optimista vagy, de ne legyél mindig annyira rugalmas, hogy ez káros legyen az életedre. Néha tudni kell nemet mondani is. Ha megtanulod az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között, akkor újra beleszerethetsz az életedbe.

Bak (december 22. – január 20.)

Úgy szeretsz vissza az életedbe, hogy megtanulsz kompromisszumot kötni önmagaddal. Szuper, hogy ilyen ambiciózus és motivált ember vagy, de amikor nem vagy hajlandó vagy szünetet tartani, akkor gyorsan ki fogsz égni. Szánj időt a kikapcsolódásra, és egyszerűen csak legyél. Ha ezt megteszed, akkor teljesen új embernek érezheted magad.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Úgy szerethetsz vissza az életedbe, hogy magadévá teszed kíváncsi szellemiségedet, és hagyod magad kipróbálni mindenben, amit csak akarsz. Szereted kontrollálni az életedet, de sokkal több örömet és izgalmat találhatsz a spontán dolgokban, amikor impulzus szerint cselekszel. Szakadj el a konvencióktól és hagyd, hogy néha kudarc érjen!

Halak (február 19. – március 20.)

Úgy szerethetsz vissza az életedbe, hogy kevesebbet koncentrálsz az álmodozásra, és inkább a cselekvésre koncentrálsz. A képzeleted fáradhatatlan, ami nagyszerű, de hajlamos vagy elkalandozni. Próbálod megvalósítani az álmaidat, de mindig eltérsz a céltól. Ha fókuszálj, akkor sokra viheted.

Ezt olvastad már?
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *