LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Levél a nőnek, aki azt gondolta, mostanra már feleség lesz…

Share

Tavasszal és nyáron az eljegyzésekről szóló hírek mindig megszaporodnak. Tele lesz az internet gyűrűs és lánykérős fényképekkel, elárasztják a hírfolyamot a nagy „igen”-ek. Ám ez az időszak nem mindenkinek könnyű.

Talán régóta vágysz már arra, hogy a kedvesed megkérje a kezedet. Az is lehet, hogy még mindig az igazit keresed, és a boldog esküvő képe valahogy egyre távolabbinak tűnik.

Talán abban bíztál, hogy mostanra feleség leszel. Vagy ha feleség nem, legalább menyasszony.

Megértem.

Ha el vagy keseredve, miközben ezeket a sorokat olvasod, szeretném, ha tudnád, hogy sok nő van ugyanabban a helyzetben, mint te.

Okos, sikeres, gyönyörű kívül és belül, mégis egyedül érzi magát. Mégis megannyi kérdés és félelem kínozza.

„Miért mindig más?”

„Mikor kerül már rám a sor?”

„Mindent megtettem, mégsem kellek…”

Igazság szerint megérdemled, hogy feleség legyél. Megvan az összes nagyszerű tulajdonságod ahhoz, hogy kiváló partner, barát és társ legyél.

A kérdés már csak az, hogy akkor még miért nem?

Talán nincs itt az ideje. Tudom, mennyire szeretnéd megkapni szíved vágyát, ám mindig oka van annak, hogy még nem történt meg.

Ha szeretnél nagy lakodalmat, gyönyörű fehér ruhát és hogy valaki a kedvesének szólítson, akkor ne mondj le róla. Ha ott van benned a megingathatatlan vágy, akkor bíznod kell az isteni időzítésben. Még akkor is, ha nehéz.

Főleg most, amikor talán hamarosan a legjobb barátnőd kopogtat be hozzád eljegyzési gyűrűvel az ujján. Te pedig örülni fogsz neki, hiszen a barátodról van szó, ám belül mégis darabjaidra szakadsz szét.

Végighallgatod a romantikus gesztust, ott ülsz a leánybúcsún, majd az esküvőn is, és együtt tapsolsz a násznéppel.

Ez nehéz lesz.

Szembe kell majd nézned a féltékenység, a düh, a harag és a szomorúság érzésével. Mindez rendben van. Kérlek, ne bántsd magadat miatta. És ami még fontosabb: ne hasonlítsd magadat másokhoz.

Bízz abban, hogy a jövő valami olyat tartogat számodra, amiről most még álmodozni sem mersz. Megérdemled, hogy boldog legyél.

Soha ne gondold, hogy érdemtelen vagy valamire csak azért, mert nem akkor kapod meg, amikor akarod.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *