LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Remélem, egyszer beszélhetünk majd arról, hogy hogyan tettük tönkre egymást…

Share

Talán egyszer leülhetünk megbeszélni, miért ment tönkre minden közöttünk. Beszélhetünk arról, hogyan bántottuk egymást. Talán azt is kimondhatjuk végre, amit eddig nem mertünk.

Talán beszélhetünk végre azokról az éjszakákról, amelyeket együtt sírtunk át. Talán egyszer beszélhetünk minden gyönyörű pillanatról is, amelyet bemocskolt a veszekedésünk. Talán beszélhetünk azokról az éjjelekről, amikor magányosnak éreztük magunkat egymás nélkül.

Talán beszélhetünk azokról a dolgokról, amelyeket eddig elkerültünk. Amelyeknél, amikor szóba kerültek, mindig témát váltottunk. Talán itt az ideje abbahagyni a színlelést. Azt mondogatni magunknak, hogy minden rendben van.

Mindketten tudjuk, hogy valami régen elromlott, de túlságosan félünk beismerni. Mert ennek elismerése talán azt jelenti, hogy elveszítjük egymást.

De mi van akkor, ha úgyis megtörténik?

Talán, ha felszínre hozzuk a sérelmeinket, akkor végre megértjük, hogyan tettük tönkre egymást. Talán beszélhetünk arról, hogyan hagytuk egymást cserben. Talán feltárhatjuk végre a legmélyebb sérüléseinket is, amelyeket még mindig próbálunk begyógyítani.

Talán, ha mindkettőnknek lenne bátorsága beszélni mindenről, ami rosszul esett, végre levehetnénk a maszkokat és abbahagyhatnánk a színlelést.

Talán beszélhetnénk azokról a repedésekről, amelyeket egymás szívén okoztunk. Talán beszélhetnénk végre arról is, hogy mindketten felbolygattuk a másik világát, és káoszt hagytunk magunk mögött.

Talán, ha megértenénk, mit tettünk egymással, akkor végre képesek lennénk elengedni ezt a kapcsolatot. Talán itt az ideje, hogy kiderítsük, megpróbálhatjuk-e újra vagy sem.

És bárhogy is alakul, talán így lesz a legjobb…

Ez is érdelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *