LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Ezt vidd magaddal, amikor kiszabadulsz a természetbe!

Share

A jó időnek, na és persze a bezártságtól való végleges besokallásnak köszönhetően az egekbe szökö0tt a kirándulóhelyek népszerűsége. És bár maszk ugyan nem (mindenhol) kell, mégis érdemes néhány kiegészítőt bekapolnod a hátizsákodba, hogy tényleg élvezetes legyen a kirándulás. Mutatjuk, a miénkben mik lapulnak!

VERANATURA CSÍPÉS BALZSAM

A természetjárás velejárója a különböző rovar – és növénycsípések elszenvedése, bármennyire is óvatosak vagyunk, ezellen nem nagyon lehet mit tenni. Utókezelés viszont mindenképp ajánlott, hiszen nem mindegy, ha van nálunk egy balzsam, ami elmúlasztja az égő, viszkető érzést és pár percen belül megnyugtatja az irritált bőrt. Mivel csak gyógynövényekből készült, szúnyogriasztásra is alkalmas.

MYSKIN ANTIOXIDÁNS KRÉM

Bár az időjárás még csalóka, nem szabad figyelmen kívül hagynunk a nap erejét. Ha viszont már megtörtént a baj, van egy jó tippünk leégésre is, még pedig ez a szuper antioxidánsokkal teli krém, ami nyugtatja az érzékeny bőrt, de olyan horzsolások rapid kezelésére is ajánljuk, amelyek esetében nem keletkezik nyílt seb, de némi hűsítés jól esne. Kis tégelyes kiszerelésének köszönhetően bármelyik táskába befér, így mindig kéznél lehet, amikor szükség van rá.

UNITA DESIGN KEKSZTARTÓ ZSÁK

Környezetbarát, hiszen nem dobjuk el a zacskót, végtelenszer felhasználható, könnyedén tisztítható, jó sok nasi belefér és nagyon csinos a magyar Unita Design keksztartó zsákocskája, ami minden kisgyerekes anyuka táskájában ott kell, hogy legyen – de egy páros kirándulásnál is jól jön, ha szerettek a szabadban falatozni.

LIFEBUOY TOTAL HIGIÉNIKUS KÉZ GÉL

Az elmúlt egy évben a kézfertőtlenítő termékek legalább annyira a pipere készletünk részévé váltak, mint a zsebkendő, fésű, vagy ragtapasz. A népszerű, sűrűn látogatott nyilvános helyeken nem árt, ha van nálad egy ilyen gél, de akkor is jól jön, ha kicsit piszkosnak érzed a kezed egy kiadós túrázás után és szeretnéd megtisztítani, mielőtt kicsomagolod a szendvicsed. Magas alkoholtartalma miatt erre kiválóan alkalmas, az E- és B3-vitaminok viszont nem engedik, hogy kiszárítsa a bőröd.

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *