LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal Inspiráció

Erre számíthatsz májusban, legalábbis a csillagjegyed szerint!

Share

A Merkúr májusban belépett az Ikrekbe, és ott is marad egészen július 11-ig, hogy szórakoztató és könnyed pillanatokkal ajándékozzon meg minket. De vajon mi mindent tartogat még ez az intellektuális bolygó?

Ha már régóta átadnád magad az olvasásás élményének vagy van olyan téma, amelyről szeretnél többet megtudni, akkor itt az ideje, hogy elmerülj a tudásban. Május 29-től a Merkúr retrográd lesz, ami sokunk számára egy nehezebb időszakot hoz majd magával, és olyan érzésünk lesz, mintha olyan dolgokat kellene újból és újból megcsinálni, amiről azt hittük, hogy már túl vagyunk rajta. De most eljön az ideje annak, hogy befejezzük ezeket, vagy éppen azokat a projekteket, amelyeket idáig félbehagytunk. Ha mindent elrendeztünk, akkor június 22-én végre fellélegezhetünk és visszatérhetünk a jól bevált rutinokhoz, mert a Merkúr újra elindul a helyes irányba.

Kos

Több jó dolog is vár rád ez alatt az időszak alatt, és készülj fel, hogy egy jó könyv most a szokásosnál is nagyobb élménnyel ajándékozhat meg, de az is lehet, hogy belevágsz egy új tudás megszerzésébe. Kicsit lelassíthatja vagy akár meg is akaszthatja a folyamatot, ahogy visszafelé indul a Merkúr, de ne csüggedj: készíts jegyzeteket és készülj fel a következő körre.

Bika

Tökéletes lehetőséget kapsz most a Merkúrtól a pénzügyeid fellendítésére. Ez most egy remek időszak, hogy minél többet megtudj a legjobb megtakarítási vagy befektetési lehetőségekről, és amikor a Merkúr retrográd lesz újraértékelheted a pénzköltési szokásaidat is.

Ikrek

Itt az ideje, hogy mindenkit lenyűgözz csodálatos lényeddel.
Csak arra figyelj, hogy próbálj gondolkodni, mielőtt beszélnél, mert amikor a Merkúr retrográd, előfordulhat, hogy felül kell vizsgálnod, amit korábban kifejeztél.

Rák

Képes leszel arra, hogy könnyedén navigálj a múlt dolgaiban és összpontosítani is tudsz majd arra, hogy megtaláld a módját, hogy a jelenben meggyógyítsd, ami a múltban elromlott. Az ebből eredő feszültségek és szorongás oldására próbálj ki néhány meditációs technikát.

Oroszlán

Ebben az időszakban nagyon sok szeretet és pozitív energiát kapsz a családodtól és a barátaidtól. Maradj nyitott és érezd jól magad, és amikor a Merkúr visszahúzódik, szánj egy kis időt magadra és töltődj.

Szűz

Mivel a csillagjegyed egyébként is a Merkúr hatása alatt áll, neked igazán könnyű lesz menedzselni ezt az időszakot. Most nyugodtan vállalhatsz vezető szerepet bármiben és az emberek valszínűleg többször fordulnak majd hozzád tanácsért. Győződj meg róla, hogy az első körben jól menjenek a dolgaid, mert a retrográd során szükség lehet némi felülvizsgálatra.

Mérleg

Ebben az időszakban mindenki egyfajta bölcsként tekint majd rád.
Rettenthetetlen leszel, de ez próbára teheti a diplomáciai képességeidet. Légy nyitott és segítsd mindenkinek, aki hozzád fordul, de arra figyelj, hogy mindig szívből csináld, amit csinálsz.

Skorpió

A Merkúr most az elméd sötétebb bugyrait is eléri, ezért foglalkozz olyan dolgokkal, amelyektől kellemesebben és boldogabbnak érzed magad. Szerencsére 8-án a Vénusz a megmentésedre siet, amitől újra úgy érzed magad, mint aki bármire képes.

Nyilas

Ebben az időszakban sok időt és energiát igényelnek majd a kapcsolataid.
Ez egy jó időszak, hogy békét köss a múltban elromlott barátságokkal és románcokkal, de még azelőtt, hogy a Merkúr elindulna retrográd. Mindig
összpontosíts a jelen pozitív energiáira. Ez az időszak jó lehet, egy új üzleti partnerségre is…

Bak

Készülj fel arra, hogy a munkahelyeden vagy a suliban te legyél az új kedvenc, mert a Merkúr most mindenben támogat. Tele vagy energiával és készen állsz a kihívásokra. A retrográd több munkát tehet rád, ezért győződj meg róla, hogy mindent megfelelően elrendeztél és később semmit nem kell majd felülvizsgálni vagy kijavítani.

Vízöntő

Ez az időszak tökéletes a relaxációra és a termékeny gondolatokra. Egy olyan energiát kapsz a Merkúrtól, amely alágyújt a kreativitásodnak, és ez egy nagyszerű alkalom, hogy befejezd a függőben lévő projekteidet. Megvan hozzá az eszed és meglesz végre a türelmed is, hogy előremozdítsd a karrieredet. A retrográd idején is dolgozz ezeken tovább kitartóan.

Halak

Most lehetőséged lesz beszélgetni mindenkivel, aki körülvesz, és még az is lehet, hogy a retrográd idején néhány érdekes családi emlékbe is bele tudod ásni magad. Ez sok mindenben inspirál majd, főleg az érkező Vénusznak köszönhetően.

Készítsd az immunrendszered is a nyárra!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *