LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Könnyű tavaszi testápolók száraz bőrre, mert ideje a krémváltásnak!

Share

Sokan hajlamosak elfeledkezni a jó idő beköszöntével a testápolás fontosságáról, mondván, a gazdag krémek használata ilyenkor nem esik jól az ember(bőré)nek. Ebben van némi igazság, de mint mindig, most is csak jól kell tudni választani és máris nem tehernek, hanem áldásnak fogjuk érezni a testápolási rutinunkat!

AVON CARE TI AMO CSILLOGÓ TESTÁPOLÓ JÁZMINNAL ÉS GLICERINNEL

A jázmin illata már egyből garantálja, hogy felhők közt érezd magad, a glycerin pedig pontosan az a fajta bőrápoló, ami észrevétlenül teszi a dolgát. Egy kis csillám pedig most nagyon divatos, ragyogj te is!

OLIVE & OLIVA SKINFOOD HYDROGEL

Ennél könnyebben és gyorsabban beszívódó, mégis hatékony, láthatatlan testápoló zselét nem tudunk mutatni, nem véletlen, hogy ez a termék résztvevő a Glamour Glammies idei versenyében, mi bízunk benne, hogy győztesként kerül majd ki a mezőnyből.

LUSH RO’S ARGAN TESTKONDICIONÁLÓ

A damaszkuszi rózsakivonat és a shea vaj mindig garancia a száraz bőr hidratálására, de nehéz olyan formában találkozni vele, ami nem hagy zsíros, nehéz érzetet maga után. Ha még te is keresed ezt az érzést, próbáld ki a Lush termékét, egészen más lesz majd, mint amiket eddig tapasztaltál.

VERANATURA AVOKÁDÓ & YLANG-YLANG TESTÁPOLÓ ÉS ARCKRÉM

Ha egy krém arcra és testre egyaránt ajánlott, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem fogja eltömíteni a pórusainkat. Ezért jó szívvel ajánljuk ezt a magyar krémet, amely telis-teli van hasznos gyümölcs és növényi olajokkal.

NEONATURE CARING HAND AND BODY (MÉZÉDES NARANCS ÉS SELYMES HANGULAT)

Ha te is azok közé tartozol, aki nyáron is szeret kézkrémeket használni, akkor most hozzád szólunk, ugyanis ez egy igazán jó választás lesz a számodra: kisméretű, így bármelyik táskádba belefér, isteni gyümölcsillata van és szépen regenerálja az igénybevett kezeket, fizikai munkát végzőknek kifejezetten ajánljuk.

De azért is szeretjük, mert többfunkciós: testápolóként is használhatod, sőt! A narancsos illat olyan finom, hogy csak kennéd, csak kennéd… Selyemmel vonja be a bőröd, és feltölti tápanyagokkal!

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *