LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Most már tényleg nem lehet elbliccelni, elő a fényvédőkkel!

Share

A változékony időjárás nem jelenti azt, hogy ne kellene védekeznünk a káros napsugarak ellen. Ha eddig még nem vettétek komolyan idén a fényvédelmet, most itt az ideje, hogy kiválasszátok a krémeket, amiket a következő hónapokban használni fogtok, ehhez pedig hoztunk is nektek néhány hasznos tippet.

OLIVE & OLIVA SUN25

Korábbi ajánlóinkból már ismerős lehet ez a könnyű krémzselé, de mivel továbbra is szeretjük, most is szívesen ajánljuk. Akár arcra, akár karra kennéd, kend bátran, tele van antioxidánsokkal, hidratálókkal, mégis gyorsan eltűnik a bőrben és bármilyen további szérummal kompatibilis.

HERBARTING NAPOZÓ TEJ

Ha szereted az utazó méretű termékeket – és mért ne szeretnéd, hiszen kedvés helyet foglalnak, így szuperpraktikusak -, akkor figyelmedbe ajánljuk az egy évesnél nagyobb babákra is kenhető napozó tejet a Herbartingtól, ami védelmet nyújt a séta, kirándulás, vagy strandolás során, az egész család biztonságos szórakozását garantálva

AVON CARE SUN+VÍZÁLLÓ ÉS HIDRATÁLÓ, NAPVÉDŐ KRÉM ARCRA ÉS TESTRE SPF50

Praktikum tekintetében az Avon napteje is említésre méltó, hiszen több bőrfelületen is alkalmazható, vízálló és magas faktoszámmal rendelkezik. Ha csak egy napozóterméket dobsz be a táskádba, ez legyen az!

NEONATURE CALMING SUN FÉNYVÉDŐ ARCKRÉM

Ha szeretnél két legyet ütni egy csapásra, válaszd ezt az arckrémet, ami egyben fényvédő is, így nem kell több, különböző terméket használnod, ami valljuk be, sok rohanó ember életét megkönnyítheti, ráadásul észrevétlenül teszi a dolgát a bőrön, mivel rendkívül könnyű.

(A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *